Salau la cuptor2

Detalii

Porti 4
Timp 50

Descriere salau la cuptor2

ingrediente:

1/2 kg Salau
1/2 kg Cartofi
100g Ciuperci
Cascaval
2 buc Ou
1 lingura Faina
1 cana Lapte
100g Smantana
150g Unt
Sare
Piper
mod de preparare:

Se curata si se spala pestii dupa care se pun la fiert un sfert de ora.
Se lasa putin sa se raceasca apoi se curata de piele si de oase si se
indeparteaza capatanile. Intre timp se fierb cartofii curatati si
taiati felii si oul intr-o oala cu o lingurita de sare. Laptele se
fierbe impreuna cu jumatate din cantitatea de unt, se adauga faina
amestecand incontinuu pentru a nu se face cocoloase si dupa un sfert
de ora se potriveste de sare si de piper. O parte din sosul astfel
obtinut se pune intr-un vas de ena tapetat cu unt, se face un strat
de cartofi fierti, se aseaza in mijloc fileurile si pe margine rondele
de ou si ciuperci. Se rade cascaval deasupra si se completeaza cu
sosul ramas. Untul se taie in cubulete si se imprastie pe suprafata
vasului si se adauga smanatana. Se tine o jumatate de ora in cuptorul
incins.

Ingrediente reteta

  • salau la cuptor 2 1400 grame

salau la cuptor2 : 0 comentarii

Nu exista comentarii