Salau rasol

Detalii

Porti 4
Timp 40

Descriere salau rasol

Pestele spalat si curatat se pune la fiert in apa clocotita cu sare, in care s-au fiert
in prealabil zarzavaturile, piperul, foaia de dafin.
Se adauga o lingura otet. Sosul se pregateste din unt incalzit, amestecat cu zeama de
lamaie - dupa gust - si cu verdeata tocata.
Se toarna peste pestele fierbinte, abia scos din zeama.
Zarzavatul fiert se intrebuinteaza ca garnitura la rasol

Ingrediente reteta

  • salau 1000 grame
  • otet 1 linguri
  • morcov 1 bucati
  • patrunjel verde 1 bucati
  • ceapa 1 bucati
  • sare 1 linguri
  • piper 1 linguri
  • foaie de dafin 1 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • unt 100 grame

salau rasol : 0 comentarii

Nu exista comentarii