Sarmalute de peste

Detalii

Porti 8
Timp 3

Descriere sarmalute de peste

Pestele se spala,se curata de oase si piele si ae trece prin masina de tocat.Separat se caleste ceapa in untdelemn,se adauga orezul,patrunjelul taiat fin,de asemenea mararul,putin cimbru,sare piper,concentratul de supa si 350 ml. apa.Se lasa sa fiarba pana scade,apoi se amesteca cu tocatura de peste.se taie varza ca pentru sarmale obisnuite,se spala daca e prea acra si se fac sarmalute micute.Se aseaza sarmalutele in cratita si peste ele se toarna supa de carne sau apa amestecata cu pasta de tomate,se completeaza cu apa ca sa acopere sarmalele si se lasa sa fiarba la foc domol.Cand sunt aproape scazute ,se dau la cuptor.Se servesc cu smantana.

Ingrediente reteta

  • peste 1500 grame
  • ceapa 3 bucati
  • orez 100 grame
  • sare,piper 10 grame
  • patrunjel 1 bucati
  • marar 1 bucati
  • cimbru 1 bucati
  • untdelemn 150 mililitri
  • pasta de tomate 1 linguri
  • varza murata 1 bucati
  • concentrat de supa 1 linguri
  • smantana 200 grame

sarmalute de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii