Scordolea de raci

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere scordolea de raci

Racii, bine spalati in apa multa, se pun sa fiarba cu usturoi, foaie de dafin, boabe de piper, sare. Se curata nucile si se piseaza bine. Se amesteca nucile cu painea muiata in apa in care au fiert racii si apoi stoarsa se freaca bine punand cate putin ulei, pana se leaga ca o crema. Se adauga sare, piper si zeama de lamaie. Se aranjeaza pe un platou rotund si imprejur se pun coditele de raci, apoi se serveste.

Ingrediente reteta

  • raci 15 bucati
  • nuci 30 bucati
  • paine 100 grame
  • catel usturoi 1 bucati
  • foaie dafin 1 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • sare 5 grame
  • piper boabe 5 grame

scordolea de raci : 0 comentarii

Nu exista comentarii