Scrumbie la gratar
- marupescaru
- 23-04-2010
- 2115
- 0
Detalii
Porti | 3 |
Timp | 30 |
Descriere scrumbie la gratar
Se curata scrumbiile, se inlatura capul, se golesc de intestine si se spala.
Se sareaza pe toate partile, sa lasa cu sarea pe ele cateva minute, apoi se ung cu ulei si se invelesc in folie de aluminiu.
Se pun pa gratar, se frig la foc potrivit si se servesc calde, stropite cu zeama de lamaie si acoperite cu verdeata tocata marunt.
Pentru peste se foloseste patrunjelul verde care ii da un foarte bun gust.
Se sareaza pe toate partile, sa lasa cu sarea pe ele cateva minute, apoi se ung cu ulei si se invelesc in folie de aluminiu.
Se pun pa gratar, se frig la foc potrivit si se servesc calde, stropite cu zeama de lamaie si acoperite cu verdeata tocata marunt.
Pentru peste se foloseste patrunjelul verde care ii da un foarte bun gust.
Ingrediente reteta
-
scrumbie 3 bucati
-
lamaie 2 bucati
-
patrunjel verde 1 bucati
scrumbie la gratar : 0 comentarii