Scrumbie la gratar

Detalii

Porti 4
Timp 35

Descriere scrumbie la gratar

ingradiente:

1 kg peste, 80 ml ulei, 1 1/2 lamaie, patrunjel verde, sare si piper,
pergament

mod de preparare:

Se curata scrumbiile, se spala, se sareaza, se pipereaza si se ung cu
ulei in interior. Se ung cu ulei atatea bucati de hartie pergament
cate scrumbii avem. Se inveleste scrumbia in hartia pergament si se
asaza pe un gratar incins sau in tava de aragaz la un cuptor bine
incins. Se scot scrumbiile fripte, se curata de hartie si se pun pe o
farfurie la racit. Se face un sos din ulei, lamaie, piper si verdeata
si se toarna peste scrumbii. Se servesc reci.

Ingrediente reteta

  • scrumbie la gratar 1000 grame

scrumbie la gratar : 14 comentarii

  • simplu te duci in locuri greu accesibile, de exemplul eu ca sa pescuiesc pe acest canal intram in apa pana la brau, asta pe timp de vara pt ca erau apele prutului tare crescute...

  • foarte bun articol,ai dreptate ,linistea la pescuit conteaza mult,dar ce faci,cind vin cu masinile,trintesc usile da drumu la manele?
    fir intins

  • bine mane, ai un 10 din partea mea!

  • foarte frumos......fir intins.

  • foarte tare

  • felicitari pt art!

  • intra pe mess

  • lasami si mie un tel

  • da, de ce?

  • constantinescu ionut u esti asta?