Secretele momelii

Tehnici de pescuit
Share
  1. Amidonul praf incheaga mai bine mamaliga? Dar trebuie amestecat foarte bine;
  2. Momeala pentru crap trebuie sa contina neaparat substante aromatizante (vanilie, menta, anason etc), zahar, ulei vegetal si proteine?
  3. Granulele de hrana pentru caini si pisici, in diferite combinatii, pot fi o excelenta nada pentru pesti?
  4. In lipsa anasonului, coriandrul are acelasi efect benefic pentru atragerea ciprinidelor?
  5. Cubuletele de mamaliga se taie perfect daca lama cutitului se umezeste cu apa?
  6. Daca se umezeste firul de pescuit inainte de a se strange nodul, acesta se strange mai usor, mai uniform, mai bine, fara a slabi rezistenta acestuia?
  7. Daca pastrati stiuletele de porumb in lapte la congelator, se va pastra pentru mult timp avand aceleasi calitati?
  8. Zaharul vanilat poate fi secretul mamaligii perfecte?
  9. Boabele de porumb se pastreaza foarte bine in frigider daca sunt acoperite cu ulei?
  10. Daca diametrul firului este prea mic in comparatie cu pestele din carlig este bine sa va indepartati cativa metri de apa pentru ca rezistenta firului sa se "dubleze"?
  11. Vara, nada cea mai eficienta la pescuitul crapului este mamaliga amestecata cu cartofi si mazare fiarta?
  12. La pescuitul crapului este bine ca vantul sa bata din fata?
  13. Daca apa in care pescuiti are adancime mica este bine sa tineti lansetele cu varful cat mai ridicat pentru ca strunele sa nu se afunde in namol?
  14. Ajuns foarte mare, crapul se poate naravi si la carnea de peste?
  15. La pescuitul somnului ramele nu trebuie sa fie "vioaie" ci mai "moi"?
  16. In locurile pe unde au trecut vacile prin apa, la cateva minute dupa aceea se va prinde peste foarte bine prin acel loc?
  17. Daca bate foarte tare vantul, lanseta se va fixa oblic pe directia de unde bate acesta?

Aceste hint-uri sunt adunate de pe Web si nu sunt verificate, deci folositi cu atentie si experimentati, daca aveti si alte "mici secrete" nu exitati sa le postati.

Secretele momelii : 0 comentarii

Nu exista comentarii