senzori pentru dunare

Pescuit la dunare
Share

Colegi pescari cine are sau stie niste senzori buni pentru dunare un model ceva. Am inteles ca pt dunare trebuie ceva mai putin sensibili intrucat fac majoritatea fac fata cu greutate la curent.



multumesc

senzori pentru dunare : 9 comentarii

  • daca dai pe intinsura merg si senzorii dar in general cu clopotei si nui intinde deloc lasai cum iai cumparat din magazin si mai vb tu crezi ca trasatura se compara cu cea dupa o statatoare iti garantez ca nu foloseste clopotei si o sa vezi

  • am pescuit cu senzori pe dunare si au mers....
    acum la drept vorbind apa curge si daca vine o craca sau ....... te incurca si la clopotei/varf....
    toata treaba tine de pescar ,de loc,etc
    acum daca pescuiesti in curent puternic se schimba treaba deci cine zice ca nu merg senzorii la dunare nu are

  • cei mai buni clopotei sunt cei de la talangile de pe cai , cei din arama va spun din proprie experienta ii auzi de la 150 m , senzorii tinei pt balta.

  • clopotei , clopotei, clopotei ,pb . culisant100-120gr,lansat amonte 45 grade, distanta 20-25m de mal, citit apa ,neaparat gropan sau prag ,nu in curenti mari, tensionat firul si spicul lansetei , lanseta in suport numai de miner 45 grade de la orizontala , firul aproape de mal ca in fintina , si clopotel(ei)in virful lansetei , seara + starlete sau bambina fosforescenta lipita longitudinal pe virful lansetei cu scoci .monitorizare atenta . pestele trage cind te intorci cu spatele , la fel k si cafeaua , da in foc atunci cind te intorci cu spatelela ea . fire-ntinse in 2011.

  • pe rauri este greu cu senzori chiar daca sunt reglabili cum a zis lulufece si daca stabilizezi cu un plumb sau momitor mai mare vin crengi si iearba radacini si iti agata firul eu zic metodele mai vechi clopotei bambina etc.

  • clopotei, nu faci nimic cu senzori mai ales cand e cota mare si curentul e dublu fata de normal.

  • dane http://www.pescuitulsportiv.ro/tv-popup.php?id=67 poate te inspira

  • dane,cu senzorii pe dunare e cam greu,chiar si cei cu reglaj de sensib.,gandeste-te ca e apa curgatoare si vin pe ea tot felul de chestii(crengi,iarba,butuci etc).am vazut pe cineva cum s-a chinuit vre-o 2 ore sa stabilizeze cat de cat o chestie de asta si a renuntat.eu merg pe varianta clasica-clopotei,la care daca le intinzi arcurile alea care-i sustin devin mai sensibili.la crap poti sa pui si 10 clopotei ca n-ai sa auzi ceva,cel putin eu daca nu stau cu ochii pe lansete.....(stii cum trage crapul nu?)

  • ia cu reglaj de sensibilitate.