Somon la gratar

Detalii

Porti 4
Timp 1

Descriere somon la gratar

Mango mare se curata si se taiat in bucati de 1 cm, avocado curatat si taiat cubulete, cana naut din conserva, scurs si spalat. Într-un castron mare, se amesteca paprika, coriandrul si sarea. Se masoara 2 lingurite din amestec si se presara peste somon, frecându-I de acesta. Somonul se pune cu pielea În jos pe gratar.La amestecul de condimente ramas În castron se adauga mango, avocado, nautul, frunzele de coriandru, coaja de lamâie, sucul de lamâie si uleiul; se amesteca bine.Se frige somonul la 15 cm de flacara, 5 minute ca sa iasa fript mediu. Somonul si sosul se servesc pe un platou. pofta buna.

Ingrediente reteta

  • file somon 4 bucati
  • paprika 25 grame
  • mango mare 1 bucati
  • sare 2 linguri
  • coriandru macinat 1 linguri
  • avocado 1 bucati
  • naut- conserva 150 grame
  • frunze coriandru tocate 20 grame
  • coaja rasa de lamaie 5 grame
  • ulei masline 2 linguri
  • suc de lamaie 2 linguri

somon la gratar : 0 comentarii

Nu exista comentarii