Sos istria

Detalii

Porti 10
Timp 30

Descriere sos istria

Midiile se fierb 6 minute în apa cât sa le acopere, se racesc si se taie felii la fel si ansoa. Castravetii se curata de coaja si seminte si se taie marunt. Maioneza se amesteca cu midiile, fileurile de ansoa si castravetii. Se foloseste la preparate din peste crustacee si moluste. Pofta Bina!

Ingrediente reteta

  • midii sau scoici 40 bucati
  • moioneza 400 grame
  • fileuri de ansoa 8 bucati
  • sare dupa gust 1 bucati

sos istria : 5 comentarii

  • lipitori de orice fel ombinate cu rame serpesti!!!

  • nu mai ulblati cu prostii sapun .kaiser..:)) somnul e somn domnul cu alteratele si mortaciunile are perfecta dreptate tot ce (scuzatimi expresia) pute pe langa bine cunoscutele coropisnita ramna neagra si broasca...fir intins

  • cand apa este rece ca acum primavara sau toamna tarziu testati si la kaiser(grasimea si mirosul de afumat il pun in miscare)eu am folosit si am avut rezultate(nu monstri,pana in 6 kg).in functie de carligul folosit se face cub cam de 1/1 cm,chiar si mai mare

  • cu sapun cheia , de pe vremea lui nea nicu merge cel mai bine!
    rezultate foarte bune se obtin si cu intestine de pasare sau cu pui de gaina, rata, gasca, curca etc , de dimensiune mica care au murit !
    somnul are o mare slabiciune pt. mortaciuni!
    se poate incerca si cu ficat de porc, vita, pasare, putin alterat!

  • am auzit,ca se poate prinde somn,cu sapun de casa,ce
    sti despre asta?
    dombi.