Stiuca cu sos de hrean

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere stiuca cu sos de hrean

Pestele curatat se acopera cu un litru de apa in care se pune zarzavatul taiat rondele, ceapa tocata marunt si o bucata de hrean taiat in patru.
Se condimenteaza cu sare, piper boabe, se adauga unt si se lasa sa fiarba.
Cand pestele este fiert, se scoate din apa.
Zeama se lasa sa scada la jumatate, se strecoara, se amesteca cu smantana frecata cu faina si se fierbe.
Se toarna peste peste, iar hreanul ramas se rade si se presara peste sos.
Se serveste cu cartofi fierti in apa cu sare.

Ingrediente reteta

  • stiuca 2000 grame
  • morcov 1 bucati
  • patrunjel radacina 1 bucati
  • ceapa alba 1 bucati
  • hrean 2 bucati
  • smantana 200 mililitri
  • faina 1 linguri
  • unt 20 grame

stiuca cu sos de hrean : 0 comentarii

Nu exista comentarii