Stiuca in sos

Detalii

Porti 4
Timp 50

Descriere stiuca in sos

Se curata stiuca si se spala intr-un jet de apa rece apoi se sareaza si se lasa la rece 30 min.
Se fierbe apoi stiuca in apa cu : vin, legumele (curata si taiete bucatele),piper si sare dupa gust.

Pregatirea sosului pentru stiuca. Se toaca marunt caperele, patrunjelul si se amesteca cu ulei de masline. Cand stiuca este fierta , se dezoseaza si se aseaza intr-un vas. Turnati sosul peste si lasati-l sa stea putin pana se intrepatrunde in carne. Se serveste cu diverse garnituri.

Ingrediente reteta

  • stiuca 2 bucati
  • morcov 2 bucati
  • ceapa 1 bucati
  • telina 1 bucati
  • vin rosu 200 mililitri
  • Ardei 2 bucati
  • patrunjel frunza 1 bucati
  • capere 200 grame
  • ulei masline 50 mililitri

stiuca in sos : 0 comentarii

Nu exista comentarii