Stiuca umpluta

Detalii

Porti 5
Timp 50

Descriere stiuca umpluta

1 kg. stiuca, o felie piine , 150 ml ulei, 2 oua, patrunjel verde, 2 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 5 buc. cartofi

Se curata stiuca, se elimina cu atentie pielea aceasta va fi folosita pentru umplere.

Carnea se ia apoi de pe oase, se da prin masina de tocat impreuna cu piinea

Umplutura se amesteca cu ulei, se adauga 2 oua, patrunjel verde tocat marunt, piper si sare.

Pielea se stoarce bine se lasa la uscat, apoi se umple cu tocatura de peste si se da forma unui peste.

Se coase si se pune la fiert in apa putin sarata, impreuna cu zarzavat, cartofi. Cind pestele este gata, se scoate se aseaza pe un platou si se garniseste cu cartofi si morcovi fierti impreuna cu pestele.

Ingrediente reteta

  • stiuca 1 bucati

stiuca umpluta : 0 comentarii

Nu exista comentarii