Stufat de morun cu ciuperci

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere stufat de morun cu ciuperci

Se aleg ciuperci mai mici, se spala si se pun cu 1 lingura unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa ele. Se pun feliile de morun cu ceapa tocata intr-o cratita cu 1 lingura unt, pe foc mic, se se inabuse, acoperite cu capac, pana incep a se rumeni, apoi se adauga faina, vinul, apa, sare, piper si patrunjel verde tocat si se fierbe pana scade apa. Se aranjeaza pe o farfurie mare feliile de peste si intre ele se pun ciupercile si se serveste.

Ingrediente reteta

  • feli de morun 5 bucati
  • ciuperci 250 grame
  • unt 2 linguri
  • ceapa 1 bucati
  • faina 1 linguri
  • vin 100 mililitri
  • apa 100 mililitri
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame
  • patrunjel verde 5 grame

stufat de morun cu ciuperci : 0 comentarii

Nu exista comentarii