Sufleu de peste

Detalii

Porti 6
Timp 120

Descriere sufleu de peste

Se unge o forma in care vom pune sufleul abundent cu margarina si se aprinde cuptorul, sa fie incalzit cand punem sufleul. Pestele se curata de piele si oase, apoi se taie bucatele mici. Separat, se prepara din faina, unt si lapte un sos alb, care se amesteca cu pestele si se potriveste de sare si piper. Dupa ce s-a mai racorit, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand si cand compozitia s-a omogenizat bine se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia, se presara cu cascaval ras si se pune la cuptor, la foc potrivit, sa creasca si sa se rumeneasca frumos. Dupa aproximativ 30 de minute sufleul este gata. Se serveste din vasul in care a fost copt, cu sos de rosii.

Ingrediente reteta

  • peste fiert 1000 grame
  • faina 2 linguri
  • margarina 50 grame
  • lapte 250 mililitri
  • oua 5 bucati
  • cascaval ras 50 grame

sufleu de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii