sugestii STOP Braconaj !

Sugestii si reclamatii
Share
sugerati sugestii stop braconaj ,in vederea unei petitii!

Oare ,cum ar fi daka institutiile abilitate au demara o campanie impotriva braconajului . adica in conformitate cu legile statului Roman sa amenajeze, sa pavuazeze toate malurile apelor teritoriale destinate pescuitului sportiv , cu panouri inscriptionate cu texte; Apa teritoriala a statului Roman , pescuitul ilegal(braconajul )interzis. pedeapsa cu inchisoarea !dar.....cei abilitati controlului sa o faca zilnic , cei prinsi pedepsiti si dati in mas media .oare vom trai sa vedem asta ?

sugestii STOP Braconaj ! : 17 comentarii

  • fratialor mai nou dau la parasuta la mintia este ful de braconieri nu mai ai loc sa pescuesti



  • la podul olt pe partea de vis-a-vis a slatinei sunt zilnic niste jegosi cu peste la vanzare,am vazut puiet de salau,somn,crap cred k erau de anul acesta,fff mici,stau zilnic acolo si nimeni nu zice nimic,oare pe drumul asta european spre craiova nu trece nici o masins de politie sau jandarmerie?

  • pai tata eu dau pontul u supraveghezi si cand vad ca au stat la zdup 2 ani maxim mai vb tu crezi ca pol nu stiu de ei


  • doar dorinta, nu e suficienta pt stoparea braconajului. mai trebuie si "cate ceva".sunt detectiv particular si contra sumei de 20 ron/h,pot face supravegheri. inainte de a spune ca e mult, ganditi-va ca o actiune a jandermeriei costa cu mult mai mult : salariile a 4-5 oameni cu tot cu impozite si cas, masina, benzina... adica..., vreo 3 milioane pe ora.. in loc sa stea ei la panda 8 ore, e mai rentabil sa vina doar la punct ochit, punct lovit.
    echipamentul night vision cu care lucrez amplifica lumina stelelor, dar folosesc si un puternic iluminator in infrarosu ce vede pe o raza de 1,5 km....


    https://www.youtube.com/watch?v=olx0txofmoc

  • din cauza limbii romane,mai bine mergem la o stiuca.

  • pe cind sa stopam si piata neagra a produselor de pescuit ca s-a ajuns la un nivel de speriat.toata lumea vinde,orce,orcit,si orcum ,bani sa iasa dar de calitate,si legalitate nu se intreaba nimeni ,cum schimba uni masinile pe banii nostrii .

  • nu cred ca jandarmeria e mana in mana cu braconierii va asigur de asta poate politia rurala aici stiu si eu multe cazuri,sunati voi la jandarmerie si o sa vedeti cu ochii vostri ca acei braconieri care baga plase si pescuiesc cu ,curent vor fi linsati imediat.

    potrivit legii 192/2001 art .61,62 spune ca pescuitul cu plasa monofilament constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 4 ani sau cu amenda penala de la 2500 ron la 5000 lei ron.
    aceiasi lege ,art 62 spune ca pescuitul electric ,cu exceptia celui folosit in scop stintific,constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la 5 la 10 ani.

    ii vedeti,sunati la 112.

  • jandarmeria direct.112

  • daca ajungi intr-o zona unde observi braconieri, probail cel mai bine chemi pe loc: politia, jandarmeria, etc.

    dupa e tardiv.

  • va rog frumos....daca vreau sa reclam pe unii ce fac braconaj...unde pot suna!??? astazi am fost la barajul rusanesti pe olt si am ramas uimit de ce am vazut... mai rau ..in dimineata zilei de astazi cand am ajuns eu... 2 barbati care au stat cu cortul 3 zile mi-au spus ca zi de zi vin si cu plase.... autoritatile mana in maana cu braconierii de la rusanesti...rusine autoritati...jos braconajul....