Supa de peste

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere supa de peste

Se curata orezul se spala si se lasa in apa rece. Se curata peste si se taie in bucati. Rosiile se decojesc si se oparesc. Apoi se taie marunt. In apa fierbinete putin sarata pui la fiert ceapa, dafin-ul, piper si rosiile. Se lasa 10 min dupa care se da la foc mic si se adauga pestele. se firebe inca 15 min. Se scoate pestele pe o farfurie, se indeparteaza dafinul si piperul si pasezi supa. Apoi se pune la fiert impreuna cu orezul. Dupa 10 min. se stinge focul si se toarna ouale batute cu seama de lamaie, ulei sare dupa gust. Se serveste in farfurie pestele si adaugand peste supa fierbinte si patrunjel marunt.

Ingrediente reteta

  • peste slab 500 grame
  • ceapa 1 bucati
  • orez 100 grame
  • oua 2 bucati
  • lamai 2 bucati
  • rosii 2 bucati
  • ulei 50 mililitri
  • patrunjel frunza 1 bucati

supa de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii