tara lui Papura voda

Permise pescuit
Share
In data de 13 ianuarie (ghinion) mi-am vizat permisul la AJPS Cluj, 82 de lei. Duduia de la ghiseu mi-a zis atunci sa revin peste 2-3 saptamani sa-mi ridic si tichetul ANPA. Azi 21 martie m-am dus sa-l iau si ....surpriza, a trebuit sa mai dau 30 de lei. Daca stiam din timp, il faceam la Mures cu 45 de lei in total. Romanie plai de dor...

tara lui Papura voda : 9 comentarii

  • ajps cluj are reciprocitate cu mm, sm si bn. cu ab si sj inca nu.

  • ajvps are probabil alt regim fata de ajps.

  • cu 82 ron mi-am vizat si eu carnetul de membru si in acesti bani am primit si permisul anpa la ajvps arges.

  • la ajps cluj au zis ca ei au si munte si ses.muntele, adica gilau, somesul cald, tarnita...le-au primit in administrare de la rnp. probabil trebuie sa le dea partea si celor de la rnp si de aceea percep o taxa de munte.

  • baracuda-permisul de pescuit a.n.p.a sau (tichetul)cum ai zici tu, legal costa ca si acum un an 30 ron.deci anul trecut a f ok. cu 60ron viza carnet membru +permis anpa. anul asta de ce nu este la fel ?. ca nu sa schimbat nic . eu nu inteleg ce inseanma taxza munte si ses .in romania permisul anpa este unic valabil pt pescuitul sportiv/recreativ in toate apele colinare de munte si ses,raurile, barajele partial amenajate .dunarea cu bratele sale ,delta dunarii si marea neagra , in delta se zice k se mai percepe o taxade 20lei .exceptie facind baltile concesionate ./ unde se percepe taxza . cauta legea pescuitului in romania si dute cu ea la ei .intreab cit costa asocierea si cit costa permisul de pescuit !

  • ajps-ul taxeaza apele colinare si de ses , romsilva ,cele montane.

  • @baboier, pe chitanta de anul trecut de la mures scria 60 lei, taxa pescuit 2010. atat. si in pretul ala am primit si tichetul anpa. dar astia de la ajps pe langa faptul ca taxeaza separat munte si ses, iau si bani pentru tichet. nu stiu cat este de legal.

  • baboier sa traiesti imi pare bine ca avem printre noi pescari cu experienta mai multa ca multi alti si ca mine

  • sorry, pe 13 ianuarie ti-ai vizat carnetul de membru cotizant al acelei asociatii, nu permisul de pescuit.!ai chitanta pt care ai platit?si ce reprezinta in scris in chitanta , acea suma de 82ron, trebuia sa ai inscrisa cotizatia de 50ron+30ron taxa permis de pescuit a.n,p.a, acum ti-a mai cerut inca o data taxa pt permis anpa.sau asociatia are vreun protocol cu una sau doua balti private ,pt care percepe alta taxa . informeazate bine . pt ce platesti ?