Tocanita de peste

Detalii

Porti 5
Timp 60

Descriere tocanita de peste

Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine aurie.
Intre timp spalam pestele, il taiem bucati. Sucul de lamaie amestecam cu otetul de mere.
Bucatile de peste le trecem prin otet cu lamaie,le saram, piperam si dam cu boia.
Astfel pregatit pestele il punem peste ceapa calita aproximativ zece minute.
Dupa ce s-a patruns putin pestele, acoperim cu apa, adaugam delikatul, rosiile decojite si macinate sau tocate marunt. Lasam la foc mic fara a mesteca o jumatate de ora.
Se serveste cu cartofi natur sau paste.

Ingrediente reteta

  • peste 1000 grame
  • ceapa 3 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • boia 50 grame
  • rosii 2 bucati
  • otet de mere 3 linguri
  • delikat 1 linguri
  • ulei 100 mililitri

tocanita de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii