„crap in sos tomat”de pe vremuri

Detalii

Porti 4
Timp 360

Descriere „crap in sos tomat”de pe vremuri

ATENTIE? Cere multa rabdare. Intr-un vas cu interiorul antiadezivse pun:o lingurita de boabe de piper,o lingurita de coriandrusi 2 foi de dafin.Se taie pestele in felii de circa 2cm,se sareaza si se aseaza pesteleadaugind otetul si uleiul. Mai punem un litru de apa clocotita si lasam sa fiarba la foc mic timp de 3 ore. Turnam apoi si sucul de rosii clocotit si mai lasam sa fiarba 3 ore pina se ingroasa sosul. Daca lichidul scade prea repede adaugam apa fierbinte.Se serveste rece, cu oase cu tot. Pofta buna!

Ingrediente reteta

  • trunchi de crap 1000 grame
  • otet 2 linguri
  • ulei 4 linguri
  • foii de dafin 2 bucati
  • 1 lingurita boabe de piper 1 bucati
  • 1 lingurita coriandru 1 bucati
  • apa 1000 mililitri
  • suc de rosii 1000 mililitri

„crap in sos tomat”de pe vremuri : 0 comentarii

Nu exista comentarii