Asociatie Antibraconaj.

Asociati pescuit sportiv
Share
Cunoscuta realizatoare tv de la PV-TV,Lavinia Ghedan si-a anuntat pe pagina de Facebuk,infintarea din luna februarie 2015 a unei asociatii de lupta imoptriva braconajului si poluarii.

Acum este momenul adevarului,si vreau sa vad citor dintre noi "Le Pasa", sunt cu adevarat impotriva braconajului si se vor regasii pe listele Asociatiei.Eu unul deja,mi-am exprimat intentia de a ma alatura cu tot de ceea ce dispun(info,foto,prieteni cooptati,etc,etc si chiar bani daca este nevoie).

PS1-tare ma tem ca vom fi FF putini.(sa dea D-zeu sa ma insel).

PS2-pt circotasi (cum ca nu se face nimic,ca degeaba ,ca bla,bla,bla)ii anunt ca ultima "isprava"(printre multe altele) a domnisoarei in cauza este ca prin actiunile sale, a determinat autoritatile sa amendeze si sa oblige la repopulare firma care a poluat riul Lapus.Iata ce se poate si o parafrazez:

-"IMPREUNA VOM FI PUTERNICI "

Asociatie Antibraconaj. : 33 comentarii

  • tipa aia este o distrusa mai baieti, lasati o in pace da o in p,, masii cu initiativele ai

  • scurte , concise si de succes cele 2 puncte propuse d-le tavi .poate chiar si un picut taxa mai mare/permis si chiar si pensionarii sa plateasca ceva.totul pt un control eficient si zilnic pe ape.in 3 ani ,cel putin pe olt nici baie nu am mai putea face! ne-ar minca pestii de vii.

  • da cam aiurea lege ! auzi examen pt permisul de pescuit , cand 70 % din pescarii pe care ii gasesti pe rauri si balti nu au permis si nici nu au de gand sa isi ia ! doua lucruri ar trebuii sa functioneze ca sa avem iar peste in apele noastre : 1. sa nu se mai permita pescuitul comercial pe apele interioare si 2. autoritatile sa isi faca treaba de control si sanctionare permanent !

  • se pare ca d-soara lavinia ne-a cam tras "in piept"pe unii .din toata atitudinea,ei din ultimul timp reiese ca nu are nici o treaba cu braconajul si ca toate actiunile ei sunt indreptate doar impotriva pescarilor sportivi.propuneri gen ;examen pt pescarii sportivi,o noua lege a pescuitului(trecerea de la 4 la 3 undite)etc,etc,lasa impresia multor pescarii care au crezut in intiativa d-soarei ca de fapt este un pion otravit scos la inaintare ,de cei care vor sa acapareze definitiv si legal pt pescuit comercial ,apele publice.

  • pentru domnii care sau inscris in asociatia antibraconaj as avea o intrebare,va rog cititi acest articol http://fishingandhuntingtv.com/ro/pescuit/undita_si_revolutia/cum-sa-omori-pescarii-din-dragoste-pentru-pescuit.html, aceasta propunere este a asociatiei si reprezinta membri in gandire sau a unei singure persoane

  • multumesc d-le puiut. cand o sa am mai multe detalii, o sa va anunt. normal, asta daca obtin si acordurile necesare pentru o populare pe apele statului! credeati ca e chiar asa usor sa faci un bine? ei bine, nu! :(

    d-le vali, aveti dreptate, nu renteaza. dar eu unul m-am saturat sa ma plang fara a face ceva. efectiv, nu ma ajuta. si cand ma refer la "a face ceva", includ aici orice, petitii la ajvps, minister, guvern, populari, apeluri la 112 cand observ ceva braconaj ...efectiv orice se poate intreprinde legal!

    numai bine!


  • sa traiti:va spun eu cum e cu popularea lacurilor cu peste.eu am adus in budeasa platica de la frunzaru iarna prin decembrie cu mari eforturi pentru ca nu rezista distanta lunga la transport.i-am schimbat apa de multe ori si am reusit intr-un butoi cu apa sa aduc multe platici frumoase mai mari ca palma.acum pe lac vad ca se baga setci .credeti ca renteaza unii sa populeze si jmecherii de la ajvps sa bage plase cu prietenii lor?.

  • d-le iooo !!cum nu ma-i fumez de 14 ani consider ca pot sa particip si eu cu o "donatie" alaturi de tine cu contravaluarea unui "pachet de tigari",pt scopul propus.

    apropo de "stiucile mutate"pe olt,felicitari !!! si sa sti ca totii marii iubitori de pescuit sportiv in special pe salbatice fac asta cu carasi,ciortani,strapi,bibani,babusti,somotei,etc,etc prin toate excavatiile ,girlele si ochiurile de apa.oricind am avut ocazia am "aruncat" in olt sau din olt in baltile adiacente diferite specii de pesti in scop de inmultire si populare.
    fire intinse !!!

  • stiu domnule puiut, stiu ce spuneti si stiu ce japca este pe apele salbatice, insa eu consider ca in aceste conditii, fara un mic ajutor (populari sau vorda dumneavoastra, interzicerea pescuitului pe o perioada de x ani), populatia piscicola se diminueaza considerabil.

    traind pe principiul 'fara a da, nu primesti', credeam ca un pachet de tigari 'donat' oltului, ne poate aduce bucurii pe viitor.
    incercarea moarte n-are, deci nu renunt la idee si o sa incerc sa continui demersurile necesare! asa cum impreuna cu cativa prieteni 'mutam' stiucile prinse, de la p-tra olt in alte lacuri pe care acum se prinde stiuca, cred ca putem face si aceasta mini-populare!

  • iooo-este foarte laudabila ideea ta,dar din pacate este o adevarata pomana pt setcari , curentaci ,baboieri,, parasutisti,prostovoale,etc,etc.in trei zile tot pestele populat v-a ajunge in galantare si tigai .nu stiu de cit timp nu ai mai pescuit pe olt,dar i-ti pot spune doar atit:alaltaieri intr-un baraj pe olt in fata uzinei unde se dezghetase apa pe 100 mt patrati,in decurs de o ora au aparut 3 barci cu setci pe care le-au insirat de nu a mai ramas nici un metru patrat de apa nesetcuit.concluziile despre reusita propunerii tele le tragi singur.si inca un "mic" amanunt.
    oltul nu are nevoie de populare.in 3 ani de liniste fara : setci ,curentaci,sire,prostovoale,parasute,japca se repopuleaza de ar colcai de ::crap,caras,platica,babusca,biban,etc,etc .in 5 ani nici baie nu ai mai putea sa faci-te-ar minca stiuca,salaul si somnul.

    pescuiesc de 35 de ani pe olt si stiu ce spun.
    decimarea oltului a inceput odata cu asa zisa legitimitate a pescuitului comercial,care acum se face in mod salbatic,ilegal statul roman benefiiciind doar de o suma infima din acest braconaj legal.