Crap la gratar

Detalii

Porti 6
Timp 30

Descriere Crap la gratar

Crapul intreg se eviscereaza taindu-l pe spate fara al curata de solzi si se pune pe gratarul bine incins si presarat cu sare grunjoasa. Se tine pana se coace bine (se ard solzii) , se intoarce, se ia de pe gratar si se curata de sare si solzii arsi si se pune pe un platou stopindu-se cu vin alb sau otet.
Saramura se face din doua-trei rosii si doi trei ardei copti la gratar odata cu pestele.Se curata rosiile si ardeii si se toaca marunt, se pun intr-un castron unde se amesteca cu ardei iute tocat, mujdei de usturoi, sare, piper, verdeata si apa fiarta. Peste peste se toarna saramura. Se serveste cu mamaliguta aburinda si se uda, bineinteles, cu vin alb sec.

Pofta mare!

Ingrediente reteta

  • crap 3000 grame

Crap la gratar : 0 comentarii

Nu exista comentarii