Cum merge Oltul?

Locuri de pescuit detalii
Share
Salut baieti.Care a-ti fost de curand pe Olt va rog postati.Vreau sa fac o iesire .Locuri , momeli. etc.Multumesc mult.

Cum merge Oltul? : 15 comentarii

  • deci pe olt nu mai ai ce cauta la pescuit sa intelegem, si eu care ma gandeam sa fac o iesire zilele astea, cred ca ma duc la o balta privata mai bine.

  • nu stiu ce sa va mai intreb de pescuit pt ca nu-mi mai vine nicio intrbare in minte,pur si simplu sunt blocat,nu mai am nici un cv.de spus,efectiv imi vine sa nu mai ma duc la peste.am fost cu tata acum aproximativ o saptamana la olt si vreau sa va spun ca tata a fost unul dintre pescarii adevarati acum 25 de ani si cand a vazut ca nu am luat nimic parca avea picioarele in apa fierbinte asa de rosu era la fata si nervos pe deasupra:hai acasa ca m-am saturat de peste:.........si am plecat.
    aceasta este o partida de pescuit la olt!

  • in ce zona lau valcea?

  • salut!eu pe olt am avu 5 partide si am prins 6 somni.cel mai mare 6,5 si cel mai mic 2kg.cred ca este destul de bine si momeala vierme si lipitoare.eu zic sa incerci.si au dat si citeva mrenute pina intr-un kilogram.nu te lasa.succes!

  • diminea plec la olt,m ati cam dezamagit.speram ca si a mai revenit dar continua sa ne omoare cu zile

  • dap..am fost si eu la frunzaru joi si vineri ..cateva platici si 3 bucati de caras mai rasarite ..una bucata cred ca avea la 1,5 kg o frumusete..dar spre bucuria lor la sfarsit cand sa facem inventarul s-a rupt juvelnicul si dusi au fost :)) somnul se lasa asteptat si nu merge deloc noaptea..nush de ce. dar cred ca am sa ma duc si pe la malul rosu ca am auzit ca la zile mari se ia somn frumos.

  • ioanca-nu cred ca oltul o sa fie ceeace a fost odata.....prea multi braconieri si prea putina implicare din partea autoritatilor locale.....si nu numai....!!!!

  • deci , o partida nu tocmai reusita.asta este!poate in curand oltul va fi ce a fost altadata.multumim de detalii.

  • astazi am venit de la olt mai exact de la ipotesti -malu rosu .

    ziua la caras,crap ..momeala boabe de porumb,mamaliga viermusi.

    seara la somn la buchet de rame,ficatei si coropisnita dar spre final rama a iesit mai castigatoare.

    carasul a mai tras bucati frumoase ,crapul nu sa vazut la culoare indeferent de momeala,fixa,lansat fund.

    somnul foarte putin si isi face aparitia foarte tarziu orele 00\30 respectiv 04/00 dar nu mai mare de kill.

    desi a fost foarte mare arsenalul de scule ..uneori e mai greu montarea lor,asezarea lor iar asteptarile sunt dezamagitoare .

    dimineata am observat mai multe crustacee in juv regugitate de la somotei...nu stiam ca racul poate fii o solutie de momeala pt somn aici ma refer la raci mici .

    nu am mai incercat.

  • haideti baieti cu detalii.