DUNAREA 2011

Pescuit la dunare
Share
Informatii,detalii locuri si zone de pescuit,partide ,capturi in "arealul" Teleorman-Tulcea ,incepans de maine(chiar azi)pana pe 04.04 si de ce nu de pe 18.05.2011 panaaaaaa pe 31.12.2011!

DUNAREA 2011 : 4 comentarii

  • pai frate lucica unde-i cel mai frumos? pe dunare....si ma frig palmele.......cu intalnirea intre pescari ce sa zic......sper sa nu o facem ca data trecuta! :)

  • mey tu vrei iesire la dunare bag eu de seama.. :)) din pacate sint cu masina pe butuci ca sa zic asa.. trebuie sa fac revizia de 45000 km si mom pina pe 10 aprilie sint batut in cuie si tintuit acasa.. lipsuri financiare.. am iesit la walter vineri.. de poveste oricum apa rece vint si frig bine ca nu a plouat .. partida mea programata maxim pina la 2 dupa-amiaza s-a prelungit pina pe la 9 seara .. am avut un drill puternic de 5 ore cu masina.. din nerabdare de a pleca la pescuit am plecat pe la 3 dim si pina pe la 7 am dormit in masina pe balta.. din pacate am uitat farurile aprinse si asta a fost.. captura totala .. un carasel la palma dubios de anemic.. dar le povestim si p'astea la urmatoarea intilnire a pescarilor .. poate facem una cit mai curind

  • in toamna am fost pe macin in zona titcov-peceneaga....o zona linistita,fara "electricieni" plasari etc!

  • pe insula gasca ica nu am fost ,in zona giurgeni-vadu-oii,harsova,ghindaresti,facaeni da!insula asta-i in aval sau in amonte de unde lasi masina?