Delta Dunarii-octombrie 2010

Locuri de pescuit detalii
Share
Impreuna cu un grup de prieteni,incepand cu 01.10.2010,"decolez(decolam)" in DD!Cu toate ca ,camparea inca-i interzisa,ne riscam si o sa stam la corturi,unde vrem noi ,nu unde vor "ei"!Cu toate riscurile! De aceea orice sfat,povata,idee este binevenita!

Delta Dunarii-octombrie 2010 : 52 comentarii

  • am fost vineri 08.10 dupa cum v-am spus la stiuca.am fost pe uzlina,isac,isaccel,chiril,onofrei si nu am prins nici macar una.locurile erau bestiale(inainte de 89 aici era resedinta de pescuit si vanatoare a lu tovarasu).vremea a fost crancena(ploaie si valuri de1 metru)si cred ca asta a fost motivul.am inteles de la ghid ca zilele anterioare s-a prins bine stiuca si biban aproape de kg.ma mai duc sambata si va tin la curent

  • salut,parerea mea, vis a vis de acest accident, are repercursiuni biologice grave,dar de noi, ce sa mai zic,argesul si dambovita cat si alte rauri,de peste 30 ani curge cacat si alte deversari din bucuresti in dunare pe la oltenita ,nu avem o statie de epurare ,dar avem taxe si impozite ,cu ce poluam noi mai putin decat altii,ce sa mai zici,doamne ajuta...!

  • @chitidinu-cred ca pana-n primavara nu mai vedem dunarea.....ne-au "ajutat" altii la treaba asta!sa speram ca poluarea de la vecinii nostrii nu o sa fie de proportii asa de mari....!si oricum acolo sau in alta parte sa mergem impreuna este o mare placere pe care ,cu fiecare ocazie, vreau sa o experimentez!oricand in limita timpului disponibil sunt "apt" ptr o pescuiala impreuna cu tine!
    in alta ordine de idei,peste s-a prins,s-a facut si ciorba de peste,si prajit si la gratar,nu am fost la concurs ci am avut o iesire in natura,reusita, impreuna cu un grup de prieteni,unii mai mucaliti,altii mai pescari,altii mai bucatari,etc,o iesire cum nu am mai avut de mult timp in care m-am simtit excelent!aaaaa,si aviz carcotasilor:fratilor chiar s-a prins peste!!!!!pe bune!!!!!!!dar repet,iesirile le facem ptr a scapa de stresul de zi cu zi nu ptr a concura,ptr a lega noi prietenii!!!!!daca vreau peste-mi cumpar de la metro,carrefour,etc!

  • ok,glumele deplasate fale cu amicii tai,inca nu ne cunoastem!

  • daca interventia mea care a fost in spirit de gluma te-a deranjat,imi cer scuze
    ala data nu mai comentez
    p.s.topicul asta este public,discutiile personale se poarta in alta parte-ex.mess,tel
    fara suparare
    iar pt.provocarea la o partida de pescuit,oricand vrei.astept sa se opreasca ploile astea ca sant digurile inchise la dunare pe unde merg eu(au bariere)si nu am chef sa ma car cu tot bagajul in spate pana pe malul apei

  • intamplator am fost cu alin la acea partida de pe macin, s-a prins peste ,toti am prins,nu a fost un citat ironic si arogant la adresa lui alin,este doar o vorba cu zambet intre pescari,colegul a facut un gest de tovarasie si apreciat de mine, fara sa supar pe nimeni ,alin nu are nevoie de laude sau de ajutor si nici eu,cred ca, fara intentie .
    ,,stres in fire,,

  • mai poate omul chiar a prins peste nu va mai luati de el

  • lulule,am sa-ti raspund ,asta pentru ca te bagi in seama, in discutiile personale dat fiind ca eu si alin am mai fost inpreuna la partide de pescuit si ne cunoastem,nu ma oftic ,eu am atitudini de pescar sportiv si nu ma racaie invidia si prostia cum au altii cu nasu mare,asa ca poti sa ma provoci la o partida de pescuit decat la caractere...totusi n-am inteles interventia ta...? sau, atat poti !?

  • chiti si daca a prins ce,te oftici?hai ca te oftici..........
    cu o saptamana inainte am fost si eu cam tot prin aceeasi zona unde a fost si el si am prins la fel ca el,adica de toate si destul.stiuca am prins cel mai mult

  • are dreptate speed , pe macin se prinde foarte mult. acum 2 sapt, 2 pers ,3zile - 40 kg ,dar ciortani , nu mai mari de 2 kg. in schimb , trage stiuca , in disperare ( la pestisor )