INFORMATII,, LA CALD\'\' DESPRE OLT.

Pescuit Sportiv
Share
Am fost rugat de unii pescari sa dau informatii despre Olt si sa las un numar de telefon.Ei bine trebuie sa stiti ca informatiile pe care vi le dau sunt de pe sectorul PRIOROCI-IPOTESTI-MALUL ROSU. de ceea ce sunt sigur fiinca le vad in timp real,deoarece cam 2-3 ore le petrec pe marginea oltului cu antrenamente pe fiecare zi si nu numai va dati seama daca fac de acasa pana la olt 5 min.( si sunt ca un,,radar''al apelor).Daca doriti alte informatii de pe alte baraje pot da niste telefoane si se poate rezolva in cateva minute.Daca doriti sa aflati locuri,cote,apa,nade ,monturi ,sfaturi,balti din imprejurimea oltului,etc, va rog sa ma contactati la numarul de tefelon 0767978965.
Cu ce va pot ajuta,o fac cu cea mai mare placere.Fir intins!

INFORMATII,, LA CALD\'\' DESPRE OLT. : 15 comentarii

  • @ mihai iulian te-am intrebat informativ ..sper ca nu te-ai suparat ..nu asta a fost interesul meu ...dupa cum spuneam combina cand mai mergi la frunzaru un pufulete cu un viermisor sau daca ai mai multi viermisori fa un sandwich din 3 viermisori si ai sa vezi ce caras frumos prinzi ..se mira si aia de dau la crap cum de luam caras asa frumos ..si ei la boabe ..lipsa.
    fire intinse!

  • nu stiu daca este cam tarziu de raspuns dar la frunzaru la baraj eu nu prea pescuiesc pt ca nu se gasesc locuri si prefer sa cobor spre rusanesti si pe stanga si pe dreapta oltului,pana anul trecut am mai spus si alta data nu am plecat acasa fara cel putin 7-8 kg.nici prea mare dar nici fara ochi.momeala folosesc mamaliga normala facuta la tuci in batatura,si cu un pic de aroma de vanilie sau capsuna(mi-a procurato cineva de la bucuresti)pufuleti galbeni tot cu aroma de capsuni,rame rosii de balegar si cam vreo 5 feluri de porumb(cu diferite arome:scopex usturoi,capsuna,miere,etc)o mare parte din ele sunt facute de mine
    totul pentru de_moon fir intins si toate cele bune pt toti pescarii

  • cred ca crap si caras.

  • sambata noaptea o sa merg dar merg la somn in zona proroci probabil ipotesti depinde dar in ultimul timp am fost si am mai facut cate o verificare de control noaptea pe podul olt si pot spune ca s-a prins salau,somn si caras bucati frumoase .

    mai nou se aude ca si la marita s-ar prinde ceva dar nu stiu nimic sigur .

  • vesti de pe olt?? care a-ti fost zilele astea///

  • pepy bravo ... asa te vreau .. sa ne ajutam .. ti-am luat num tau de tel .. si o sa te sun sa mai vb' 2-3 vb ;) ceau si fir intins

  • @ mihai-iulian sunt curios cu ce momeli ai dat la frunzaru ..eu de cate ori am fost am prins peste frumos...carasul in special e de nota 10 numai frumuseti si mai prinzi cate o platica mare din cand in cand ..somnul am vazut ca nu vrea deloc si crapul se lasa asteptat ... te sfatuiesc sa incerci mai mult la viermisor sa vezi ca vrea mai bine decat la pufulete..boaba sau rama.

    app dau un edit...maine ma duc la frunzaru si revin cu noutati si iau si aparatul foto la mien ca presimt ca vor fi capturi frumoase.

  • acelasi lucru si in cazul meu; bat cca 150km numai dus , si vin acasa cu manz de olt.vorba nevestei mele : stai acasa ca si asa o iei in mana.
    am postat ce am prins pe 10.07.2010, la campu mare si la pod la dragasani. va salut si fir inrins la toti.astept detalii despre iesirea voastra.

  • mersi pepy tre sa ne crezi ca in zona draganesti de olt-frunzaru-jieni-rusanesti nu se prinde peste de aceea tot te-am deranjat atat de mult am mai scris si alte dati ca nu am facut un serviciu din a prinde peste,dar daca tot vii la pescuit si mai bati si cate 100 km(este vorba numai de dus,nu si de intors).nu este pacat sa pleci cum ai venit?!in privinta examenelor de conducere si etc.din partea mea iti doresc multa bafta si mult noroc,fara evenimente(in cazul permisului de conducere)si la peste fir intins(sau daca nu te superi"sa ti-o bage la fund")m e r s i .

  • astia cred ca toti vor sa faca bani cu orice pret!parca n-ar mai exista si oameni de bine