Locuri pescuit in Arges si Olt.

Locuri de pescuit detalii
Share
Care credeti ca este cea mai buna balta in Arges si Olt?
Dupa mine, in Arges este Mozacu .In Olt nu stiu.Daca aveti date va rog postati.Fire intinse.

Locuri pescuit in Arges si Olt. : 11 comentarii

  • balta buzoesti??
    sunt mai multepe acolo

  • salutare,
    ma poate ajuta cineva?.. caut informatii despre balta buzoiesti din arges, poate a ajuns cineva pe acolo de curand si ma poate pune si pe mine in tema cu niste detalii despre taxele de acolo, accesul in zona, capturi, sau poate niste date de contact, un nr de telefon/persona contact...

  • este din mioveni pescarul care a fost batut pe lac la caldararu si are si ingrijiri medicale 45 de zile .chiar sambata mi-a zis pe lac la piscani,ca am fost la balastiera si am luat 5 carasi frumosi si mai trageau si aceia mici dar nu am stat mult.zice ca nu vrea politia de acolo sa dea drumul la dosar la procuratura.cred ca au luat leusteanul serios.tot pe olt ne distram .a venit unul din auri de la topoloveni si avea cativa carasei ffff mici.ce o fi cautat acolo eu nu stiu .cred ca sa-i faca pe aia cu bani. sta in auri si are multi porumbei pescarul asta.sa traiti si fir intins.ne mai auzim.

  • pai de cand este 40 de lei taxa la caldararu a anul trecut era 10 lei?
    aia este balta de 40 de lei taxa?

  • nu va mai vaietati ca nu v-a dus nimeni cu forta la mozacu cititi putin mai sus si vedeti ca v-am spus mai inainte cum e la mozacu.gigodile de acolo zic ca sunt patroni pe ce?pe lacul facut de bunicii si parintii nostri pe vremea lui nea nicu.lasati-i sa pescuiasca ei si mergeti in alte locuri.pai nu trebuie sa luam noi mult peste acasa ca nu mai au ei ce lua cu plasa sa-l duca la vanzare.pana la urma eu cred ca au sa o incaseza bine pe batuta jmecherii astia de paznici,dar mai dureaza ca nu s-a gasit nimeni sa le rupa oasele.s-a intamplat si pe la caldararu de a batut paznicii cu tiganii pe pescari.pai daca mergi la balta si platesti trebuie paznici sa te si protejeze de tiganii din sat nu sa te rupa in bataie dupa ce ti-au luat si 40 de roni.asta se intampla in tara asta a noastra plina de jigodi.va doresc fir intins pe apele salbatice si evitati lacurile astea care sant bune numai de reclama dar in realitate sant de rahat.

  • eu am fost pe mozacu, aveti dreptate cu paznicii, se cred cel putin fbi, niste lepre de oameni.

  • eu am fost la mozacu .... rezultatul aici http://www.youtube.com/watch?v=qhdkthcxmma&feature=plcp


    nu am nimic cu paznici ca nu ei fac regulile , dar frate este bataie de batjocura , in orice balta te lasa sa pleci cu minim 4 kg de peste , la mozacu cu 2kg .... nu mai ma duc in viata mea !!!

  • la mozacu a fost cineva care cunoaste paznicul si l-a lasat sa plece acasa cu 13 crapi, aproape 30 kg total la taxa de 50 roni.noi daca mergem platim 50 roni si ne lasa doar 2 kg de crap.huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua!fir intins.

  • clean , mreana , nisiparnita, oblete,

  • ce se prinde , pe argesel?