-=Oltul=-

Locuri de pescuit detalii
Share
V-as ruga daca aveti detalii despre Olt.Partide recente,ce zone sunt mai bune,ce momeli ati folosit,ce tehnici,eventual si ceva capturi...

-=Oltul=- : 29 comentarii

  • ieri am fost la pescuit la barajul rausor c-lung muscel. carasul si crapul nu pune gura , nu au depus icrele fiind apa de munte mai rece.in schimb, biban dar mic , 24 buc cca 2.5kg , dar la rama la pluta. un vecin a luat un pastrav de 2kg la pluta la carabete.


  • acum imi este mai clar numele si imi suna cunoscut numele de vitomiresti desi am auzit cate putin pe ici pe colo ... dar nimic deosebit .


    nu pot spune nimic ..oricum ma bucur ca ai mai ales zona oltului ...desi eu pescuiesc mult in zona slatina-olt pe o raza maxim de 20-30km .

    acum o sa intru in concediu si o sa merg la pescuit vreo 3-4 zile in functie de zona ..dar oricum o sa fie putin mai greu ..pe asa caldura dupamasa ...ramane de vazut ....oricum ca idee zona va fii in majoritate ..mosteni..frunzaru...ipotesti..slatioara ...sa vedem ?

    fir intins ..:)

  • @nickisnik :mersi pt sfat!am sa incerc!
    @bigilik :am mers pe a1 spre piesti apoi am luat drumul spre valcea,la un momendat se face indicator catre cuca!de acolo ti drumul pana ajungi in vitomiresti si de acolo mai departe spre olt inca cca 10 km! carpul cica n-a inceput sa manance,dupa somn nu am dat decat cu buchet de rame si n-a pus gura deloc(nici nu era loc de somn-gropi)iar dupa salau n-am dat deloc!ca momeli am folosit rame,viermusi,porumb uscat si in miere.nu am luat ce era mai important-mamaliga si bonduele(porumb).asa e cand pleci in graba...e bine de stiut pt data viitoare!

  • salut ,ultras. crap , salau, somn nu ai prins , sau nu e o zona asa buna?
    si localitatea asta p unde vine , asa cu aproximatie? fire intinse

  • ultras,iti dau un pont-daca vrei sa nu-ti mai moara ramele,fa-ti un saculet,asa cam cat un formular a5,dintr-o pereche veche de blugi;coase-i saculetului la gura un fermuar;uda-l si pune ramele cu tot cu mediu in el,pastrandu-le undeva la umbra,pe pamant,pe malul apei.mie nu mi-au mai murit ramele de cand mi-am facut saculetul niciodata !

  • localitatea se numeste vitomiresti dar de acolo mai sunt cca 10 km.acolo a avut rude amicul cu care am fost!
    se prinde caras mare la rama si mamaliga!
    la varga de 7 metri si pluta grea sau la lanseta!
    din pacate nu am prins asa mult pt ca a doua zi au murit ramele de la caldura!
    va doresc fire intinse care mai mergeti si lasati va rog detalii!

  • fir intins si asteptam detalii despre partida.

  • atunci nu pot decat sa iti urez fir intins incerc sa ma gandesc la localitate ?

  • @wishingwellro : in noaptea asta plec spe olt in zona slatina pe langa o localitate cu "v"...nush cum ii zice...sper sa-si fi dat drumul crapul si carasul sau sa-si dea in seara asta si maine sa fie lihnit :d!!!

  • salutari ..eu sunt din slatina-olt oriunde m-as uita vad numai oltul cat cuprinde ..cel putin nu ma pot vaita ca nu am unde sa dau la peste ...partea grea este ca depinde de loc si nu numai de loc.

    ai un loc ai parte de o pescuiala buna..acum depinde de tine si de norocul pe care il ai .

    am incercat in tot felul de locuri dar inca se pare ca caracasul si crapul nu si-a dat drumul inca..cat despre rapitor mai vezi cateva trasaturi frumoase si poate dc nu si o captura de toata frumuseatea dar totusi nu recomand nimanui nici un loc desi uneori imi petrec si noptile pe balta ..si nu de multe ori mai mare este dezamagirea decat pestele dar parca si asta face parte din arta pescuitului .

    daca doreste cineva mai multe detalii o pot spune foarte simplu...

    daca ai sa intrebi pescari localnici de un loc bun sa fii sigur ca te trimite tocmai la mama naibi ..pt ca am vazut si auzit destule despre locuri de pescuit incat sa imi vad propii prieteni cum te mint si te trimit undeva unde nu ajungi nicaeri