Pescuit pe Olt,baraje..

Locuri de pescuit detalii
Share
Fratilor,de maine incepe sezonul `oficial`de pescuit!!

Ce planuri aveti anul acesta pentru barajele de pe Olt?

Pescuit pe Olt,baraje.. : 238 comentarii

  • craciun fericit tuturor pescarilor sportivi de pe olt si din romania si familiilor acestora!

  • pe barajul de la zavideni se prinde babusca , carasel si biban la larva si vierme.nu sunt capturi mari dar cred ca se merita facuta o iesire .grija mare la alegerea locului si la adincimea la care se afla pestele.astazi pestele era localizat si se prindea binisor pe la jumatatea podului.fir intins!

  • da . pai oricum majoritatea (cam 80%) locuitorilor din mediul rural "pescuiesc" cu plase , setcti , parasute , prostovoale , ancore etc . sunt terminati rau de tot . astia din mediu rural sunt innapoiati rau de tot , pe unde te duci toti sunt la fel , parca traiesc in evul mediu . braconeaza peste si vanat , fura toate lemnele din padure , se poarta urat cu animalele din gospodarie sunt agresivi ,marlani , semianalfabeti si betivi. asta e romania . cum zice si boarfa blonda de la turism : "explore the carpathian garden" patetic

  • ce sa mai prindeti ca deja astia pescuiesc cu plasele si se duc prin sate sa-l dea la schimb pe cereale.
    traim in romania!!! tara tuturor posibilitatilor

  • pe ce baraj de pe raul olt as putea sa prind ceva zilele astea ? vreau sa fac o iesire si nu prea stiu unde sa ma duc

  • sus pe pod la hidrocentrala,maninca pe ambele parti ale podului.daca este oprita centrala se poate da si de pe pilonii de la intrarea apei in turbine. un loc bun este la capatul podului pe partea oltenilor dar trage si in alte zone,se cam muta probabil dupa cum umbla bancul de pestisori.

  • vreau sa aduc de la olt puiet de platica pentru a popula lacul budeasa ca sa nu mai mergem asa distanta mare pe olt si sa avem si asa mari probleme cu braconieri.pe arges fiind braconajul mai slab sper sa se inmulteasca si in perioada cand acest peste se hraneste sa avem satisfacti la pescuit.am incercat vara sa aduc platica de la olt dar fiind cald nu rezista .acum pe timp de iarna cred ca s-ar putea aduce platica de la olt in bidoane mai mari cu apa ca sa reziste pana la budeasa dar nu stiu cum a-s putea sa o gasesc dat faptul ca platica iarna se duce la apa mare si nu prea mananca.daca are cineva cunostinta unde putem gasi acest peste si cum l-am putea transporta pana aici va rog dati informati .nu este un peste de importanta deosebita dar a-s dori sa avem si aceasta specie in budeasa pe langa celelalte .cand merg la olt ma duc in zona cu mai multe speci de peste pentru a avea mai multe sanse.in budeasa s-a adus babusca acum cativa ani si rezultatul se vede am prins de multe ori mai mult ca pe olt.fir intins tuturor.

  • la dragasani unde?

  • din auzite salaul ar merge mai bine la arcesti,bucati mai mari de pina la 1kg dar nu stiu sigur,informatia o am de la un pescar de la marcea care vine aici la dragasani el zicea ca nu prea se duce acolo pentru ca este plin de craioveni.

  • barajului de la zavideni,i se mai spune auresti,cimpu mare si chiar dragoiesti.ultima data cind am fost acolo a fost pe data de 25-nov 2o11 dupa amiaza si am incercat la salau darnu am luat decit citiva bibanei.cei care erau de dimineata acolo nu luasera decit aproximativ cite 1,5-2 kg carasel, babusca mica si cei mai norocosi cite un ciortanel.erau pescari si in curba pe dale la ciortan si jos in insula dar nu stiu daca luau ceva.acum salaul merge aici la dragasani dar asa cum am mai spus este cam marunt cei mai mari nedepasind 3oo grame.cu pestisori si cu o singura undita se pot prinde 2-3 kg sau daca maninca bine mai multe.dau cu o singura undita deoarece chiar daca pestisorul este viu trebuie jucat in permanenta,asta e secretul.toti cei care ieri insirasera cite 1o lansete stateau si se uitau lung in balta.fir intins