Pilaf italienesc cu cotlet de rechin

Detalii

Porti 3
Timp 2

Descriere Pilaf italienesc cu cotlet de rechin

Se fierbe orezul dupa ce l-am spalat bine, dupa indicatiile de pe punga.La acest orez am adaugat cubulete de dovleac pe care le-am fiert in prealabil,in 2 linguri de unt cu apa(se pune de 3 ori cantitatea de apa la o cantitate de orez).Fierbem si fasolica Azuki, pe care o lasam de seara la inmuiat in apa.Aceasta fasolica dupa ce am fiert-o ii adaugam ulei din seminte de struguri si otet balsamic,la fel ca la o salata.Bagam la cuptor cotletul de rechin, cu adaosurile pe care le dorim.Pestele trebuie sa stea in cuptor intre 30 sau 40 de minute.Mentionez ca la acest peste am pus in tava o ceasca de vin alb si am acoperit tava cu folie de aluminiu.Dupa ce am scos pestele din cuptor il punem pe un platou la care adaugam o ceasca de orez cu dovleac cubulete si o ceasca de fasolica Azuki Bio.

Ingrediente reteta

  • cotlet de rechin 3 bucati
  • orez alb 200 grame
  • boabe fasole 200 grame
  • frunze de menta 5 bucati
  • catei usturoi 4 bucati
  • unt 2 linguri
  • ulei 2 linguri
  • olet 1 linguri
  • vin alb 100 mililitri
  • dovleac cubulete 150 grame
  • sare 10 grame
  • piper 5 grame

Pilaf italienesc cu cotlet de rechin : 0 comentarii

Nu exista comentarii