Punctele !!! unde sunt punctele???

Stiri si anunturi site
Share
ce se intampla cu punctele ?nu de alta dar am prins ceva pastrav si nu gasesc o reteta mai recenta......unde sunt pescari ?numai posteaza nimeni? criza ,criza dar chiar asa ?anul trecut in perioada asta era mult mai multa activitate .pacat !domnul administrator dac nu dati drumul la punctaj ma tem ca se cam duce la vale site-ul ,nu mai intra baieti de loc ,nu tu o cearta nu o reteta re,re,re si reinventata,nu o nad minune nu o captura cach&release ..in lighean ,o balta noua ...ramasa dupa ploaie nimic ,a mai ramas doar teo care se cearta cu nu stiu cine care a zis ca sunt mari preturile la el (adevarul ca sunt cam mari la salariile din tara 3-400 de euro )nu ca nu sar justifica ,asa ca domnul administrator faceti ceva sa-i mai incalziti pe baieti sa iasa din starea asta de moleseala sau poate sunt toti in piata la universitate...

Punctele !!! unde sunt punctele??? : 46 comentarii

  • atita timp cit voi fi in stare si voi merge la pescuit eu unul voi posta aici despre toate partidele facute"atentie!"dezinteresat.n-umi mai trebuie nimic de la viata decit multa sanatate.va salut si va doresc numai fire intinse!

  • forumu e mort demult.am tot avertizat adminu,da se pare ca i se cam rupe

  • forumu e mort demult

  • buna ziua domnilor,mare dezamagire ...nu am mai intrat de aproape un an pe site ,dar se pare ca nu am pierdut mare lucru ...ca la "tanar si nelinistit ",vezi un episod pe an si nu ai pierdut nimic.ma asteptam sa vad ceva activitate in perioada asta mai ales ca vremea nu prea este de pescuit .nu stiu ce se intampla cu site-ul dar ceva lipseste ,nu tu o cearta ,o contra ,o discutie mai aprinsa ceva care sa te tina in priza ..pacat ,vad ca tot baieti din galati sunt in top ,la ce accesari au parca ar fi din alta tara ,si puiut ar trebui premiat cred ca nu a lipsit o zi de la postari...ca veni vorba de premiu ,unde sunt punctele ???cred ca daca ar incepe iar punctarea ar fi mai ceva ca la "master chef"...teo ai vandut toate barcile ?sau ai venit in tara ?dupa cate se aude nu prea mai este nici pe acolo treaba chiar asa de roza ...

  • donez toate punctele mele..de la permis

  • pai hai sa dau si eu o parere:
    fereasca sfintii de domnii parveniti (aia pe oua, lapte si branza); ma uit in politehnica si imi vine sa ma arunc de pe cladire al ce exemplare avem atat intre profesori cat si intre studenti !!!
    democratia.... prost inteleasa, stii cum e ca si cand dai drumul la vitei in lucerna: calca totul si manca ici colo negandindu-se la ziua de maine si la ce au distrus azi!
    pe de alta parte ai libertate acum... poti sa iesi in strada sa te exprimi in tot felul de poezii la guvern, dar, desi nu sustin pe nimeni, ar trebui sa ne schimbam pe noi si sa nu mai criticam atata! si mai ales ca am devenit o natie de plangaciosi si care se lasa in voia sortii asteptand totul de la guvern !
    si inca o mica observatie: ce aveti cu oamenii care isi exprima parerea? nu e singurul forum pe care se intra in polemici pe pagini intregi care nu au nici un scop decat cel de a demonstra care e mai tare si care se poate eschiva mai mult de la ceva concret?!
    cam atat de moment.... stiti vb aia .... care e mai fara de pacat sa dea primul cu piatra

  • salut lasati trecutul au sosit punctele sa apara articolele si retetele culinare fire antinse la primavara

  • asa este. am vrut ue acum luam de la ue.

  • bine zis puiut dar nu ai zis de ce nu au copii nici un viitor ,sau romania este la coada europei.pentru ca l-am omorat pe ceausescu, pentru ca este democratie,sau poate pentru ca in ultimi 22 de ani nu am avut pe nimeni acolo sus care sa-i pese de tara mai mult decat de propriile afaceri? nu o sa pot sa fiu convins niciodata ca era mai bine in comunism cu toata soia lor si mancarea sanatoasa ,si alte tari au fost in comunism si acum sunt mult inaintea noastra ,daca dupa revolutie nu am fi tinut-o pe aia cu "nu ne vindem tara "si am fi vandut parte din fabrici cui trebuia nu celor care apoi le-au vandut la fier vechi,acum am fi avut si noi industrie si economie .acum ne bucuram cand auzim ca vine nokia sa deschide punct de lucru cu cateva locuri de munca noi.sati mai spun ceva ceausescu oricum nu ar fi putut sa o mai duca mult ,in 89 lucram la electronica industriala la sectia de asamblari amplificatoare tv ,de 30 de ani sectia facea numai asa ceva in magazii erau zeci de milioane de bucati si fabrica angaja noi oameni care ieseau din scoala profesionala sa faca tot asa ceva ,asta este un exemplu dar sunt sute de cazuri cat crezi ca ar mai fi durat ? trebuia sa ne multumim ca aveam un loc de munca asigurat sau ca ne dadea o casa sau o butelie de la fabrica si sa devenim niste roboti .adevarat ca sunt romani care au plecat afara sa faca treburile murdare la alti dar castiga cat un inginer din tara sunt si alti care au plecat afara si au facut o afacere si acum sunt niste oameni respectati la fel cum sunt si alti care sau dus la furat. peste tot sunt oameni si oameni ,nu te obliga nimeni sa manaci mult si prost numai ca acum ai libertatea sa alegi cea ce pe timpul lui ceausescu nu aveai ,atunci luai ce ti se dadea,si nu ma refer numai la mancare.

  • discutiile in contradictoriu purtate intr-un ton civilizat pot fi foarte interesante si constructicve tot ce trebe' e sa-ti respecti interlocutoru....