RAUL OLT0-ZONA SLATINA-ARCESTI-IPOTESTI

Pescuit Sportiv
Share
e MOARTE PUR SI SIMPLU,MANANCA DIMINEATA CARAS LA 200-600grame la fundla momitor,iar noaptea da somnul in nestire de la 1 kilogram in sus,aseara de exemplu s-au luat 4 bucati la 4,5 kg si 2 la 6 kg la dragline langa Slatioara,la coropisnita,deja magazinele din oras au afise pe geamuri,cu lipitori,pestisori,coropisnite etc. ar si salaul merge la Arcesti,seara sus dupa ora 6,insa pe primul loc ramane tot Malu Rosu,dar pacat ca n-ai unde sa dai,e ocupat non-stop.
.

RAUL OLT0-ZONA SLATINA-ARCESTI-IPOTESTI : 2 comentarii

  • hai sa fim seriosi ..totusi ma abtin in privinta pescuitului la somn ..in zona oltului..ipotesti slau arcesti..nu as recomanda nimanui sa vina la un pescuit in aceste zone..numai in cazul in care va sta cateva zile ...dar sa meri la peste si tot in acealsi timp sa vezi trasaturi si bucati de 4.5 nu as crede absolut deloc.

    in primul rand nu poti da din cauza celor mici ..indiferent de zona

    daca vb de zona in care se afla draglinele ...ai vb cu paznici sa vezi ce se intampla mai exact si ce fac noaptea pe balta atunci cand nimeni nu prin zona

    iti spun eu ...plase..prostovoale...curent ,carbit si eu mai stiu ce alte prostii mai fac...

    intr-o dimineata a venit un paznic si ma intrebat daca doresc peste pt ca are de vanzare si nu mare a fost mirarea cand am vazut o gramada de pestii ..si pe ce vindea pestele pe 2o lei kg sau un pachet de tigari...ca sa numai vb de cei care au o casuta pe insula si rup oltul in 2 cu plasele ..

    e jale si chin ce se intampla aici..pacat ca am sters pozele de pe telefon ..cu o gramda de fitofag mort pe malul oltului...dar nu am stiut ca am sa intru pe un forum de pescari..

  • scuze greseala mea olt,dar stiti va dati seama.