Vesti despre Olt.

Locuri de pescuit detalii
Share
Despre Olt mai stiti ceva???Locuri bune momeli etc???Multumesc mult

Vesti despre Olt. : 20 comentarii

  • evelyn... am pescuit in aval de baraj...la rulota
    si am prins binisor..caras si platica

  • 0740028637

  • da acolo cred daca intelegem amandoi acelasi lucru.deci cum vi de la pitesti spre dragasani dupa targ se face intersectia la dreapta care duce la dragoiesti, imediat dupa ea la 30 de metri este o casa galbena si un podet , pana in podet faci la dreapta adica pe langa aceasta casa si mergi pana la olt , si da urci o panta de 10 metri, si nu mai poti ajunge la baraj ca este drumul stricat.iti las nr meu de tel daca vrei sa ma suni sa afli mai multe informati 0470028637

  • evelyn:e cumva pe ulita care duce la baraj si pe dreapta cu 200 m pana la apa e un gard cu plasa de fier pe dreapta , urci putin si cum ajungi in varf de panta se vede barajul??zici de limba de pamant unde s-a dragat odata si in stanga ei cca 200 m incep dalele???

  • la izbiceni la baraj am inteles ca se prinde ciortan la 1-1.5 kg.nu am fost eu ci niste prieteni,apropo de frunzaru am auzit ca nu se prinde nimic,au fost tot la fel niste prieteni.imi pare rau ca nu mai merge netul meu,scriu de la serviciu,eu am fost langa baraj la frunzaru acolo unde este apa scazuta saptamana trecuta la cca.300m. de baraj si in 4 ore am prins 6.5-7 kg. numai caras la 300 g.mai merge la pestisor,salaul dar nu prea mare.din partea mea fir intins.

  • mananca carasul(peste 500gr) bine la campu mare la pluta , o ei pe langa magazin imediat dupa targ si mergi inainte pana la olt aprox 2 km si imediat in stanga se vede o limba lunga de vreo 50m .fir intins

  • si am uitat sa va intreb ..despre rusanesti stie cineva, ceva... as vrea sa fac urmatoarea iesire acolo ..am inteles ca se prinde bine si mananca si noaptea..in rest nimic..si nu stiu sigur daca e adevarat...daca stiti ceva va rog sa postati.

  • la frunzaru mare lucru nu am prins sambata si duminica... undeva la 6-7 carasei ceva mai rasariti ca palma si in rest platica dar frumusica... langa mine s-a prins la pestisor 2 bucati salau ..din care doar 1 am vazut cand l-a scos din apa si avea undeva la 2,5 kg si au mai fost ieri 2 colegi la frunzaru si aceeasi situatie..carasei mic si platica ..si mi-au spus ca langa ei s-a luat un crap frumos.
    apa e cam naja..ba creste ..ba scade ..si pestele nu vrea sa manance in timpul ala..cat despre timpul noptii... pe unde am fost n-am pomenit asa ceva...pe frunzaru de cate ori am fost ..noaptea am bagat somn..nu misca nimic noaptea...cred ca ai e urat pestelui sa manance noaptea.
    oferte am acum sa ma mai duc dar cred ca mai fac o pauza ..prea mare dezamagirea...
    sper ca voi sa aveti fire intinse!

  • santinela cand ai fost la peste ca sambata noaptea nu sa prins nimc in baraj la draganesti?

  • multam de informatii baieti.