Detalii
Porti | 8 |
Timp | 60 |
Descriere crap la protap
Se curata si se spala pestele, se sareaza, apoi se infige intr-un protap (tepusa) din lemn, de la coada spre cap. . Tepusele cu peste se asaza cu spinarea spre jar, sprijinite cu o proptea.
Pestele se frige intai pe partea mai groasa , apoi se intoarce pe burta, care este mai subtire si se frige mai repede. Cand este aproape gata se presara cu piper, cimbru sau se unge cu mujdei de usturoi si mamliguta dac este pe balta merge si ceva la rece.
Pestele se frige intai pe partea mai groasa , apoi se intoarce pe burta, care este mai subtire si se frige mai repede. Cand este aproape gata se presara cu piper, cimbru sau se unge cu mujdei de usturoi si mamliguta dac este pe balta merge si ceva la rece.
Ingrediente reteta
-
crap 4 bucati
crap la protap : 0 comentarii