Balta Barlogu

Arges / sat Barlogu
Share

Descriere - Balta Barlogu

Balta Fitofagu este situata in judetul Arges, in satul Barlogu. Pentru a pune in valoare cat mai bine aceasta frumoasa si linistita zona din judetul Arges, incepand cu toamna anului 2010 ne-am propus sa dezvoltam turismul si pescuitul sportiv.
Balta a fost reamenajata si modernizata special in acest scop. A fost construit un minidig, nivelare, decolmatarea malurilor, construirea unui minibar cu terasa si foisoare, loc amenajat pentru gratar, pregatirea zonei pentru cabanute cu cazare pentru a oferi conditii deosebite pentru pescari.
Balta de pescuit Fitofagu (Arges) are o suprafata de peste 30 HA de luciu de apa. Balta este populata cu o mare varietate de pesti. Popularea lacului cu peste se face constant cu specii de pesti adusi din locatii predestinate. Se poate pescui numai pe timpul zilei cu maxim 4 scule (lansete si undite), iar cantitatea de peste care se poate retine este de 5 kg crap si cteno, dupa care se poate pescui dupa metoda C&R. Carasul si bibanul se retin in cantitate nelimitata.

Traseul pana la Balta Barlogu

Balta Fitofagu este situata in judetul Arges, sat Barlogu, comuna Negrasi, la doar 35 de km. de municipiul Pitesti. Puteti ajunge la balta pe variantele: 1. De pe autostrada A1, daca veniti dinspre Pitesti sau Bucuresti. Parasiti Autostrada la iesirea Teiu/Cateasca (benzinarie Petrom) si intrati pe drumul spre Teiu (drum judetean 508). Urmeaza satul Buta si apoi satul Barlogu (intrare pe drumul judetean 659). Parasiti drumul local si urmati indicatoarele spre balta. 2. De pe autostrada A1, daca veniti dinspre Pitesti sau Bucuresti. Parasiti Autostrada la iesirea Oarja si intrati pe drumul spre Oarja (drum judetean 503). Traversati localitatea Rociu si intersectati varianta 1, intrand pe drumul spre Buta (drum judetean 508, apoi drum judetean 659). Parasiti drumul local si urmati indicatoarele spre balta. Drumul este asfaltat pana in satul Barlogu, iar indicatoarele cu "Balta pescuit Barlogu (Fitofagu)" va vor ajuta sa va orientati exact catre drumul care duce la balta. Drumul de acces de la drumul judetean pana la locatia noastra este in stare foarte buna, fiind recent pietruit.

Nu exista regulement pentru

Balta Barlogu

Taxe 2024 Balta Barlogu

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
  • 12h 80 RON

Dotari - Balta Barlogu

    Nu exista informatii despre dotarile balti

Poze Balta Barlogu

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta Barlogu

    Nu exista capturi asociate

Balta Barlogu : 0 comentarii

Nu exista comentarii