Balta Letca Noua

Giurgiu / Ghimpati
  • Iosif
  • 01-07-2010
  • 10025
  • 0
  • Balta
Share

Descriere - Balta Letca Noua

Oferta vara 2010:

35 RON/12 ore
la 4 pescari al 5-lea gratuit


Balta din Letca Noua a fost preluata in concesiune la sfarsitul anului 2009.

In luna aprilie balta a fost populata cu crap romanesc, salonta si ten intre 800g si 6kg, in balta existand si exemplare salbatice mai mari. Deasemenea a fost populata cu caras incepand cu 80-100g/bucata in balta existand si exemplare salbatice de pana la 500g.

S-a lucrat la destufizare iar in momentul de fata aveti la dispozitie 10 pontoane intinse pe 250m de-a lungul malului. Se pescuieste in principal la undita, balta prezentand agataturi insa monturile cu pop-up se recupereaza fara probleme.

Pe aceasta balta veti regasi linistea si peisajul canalelor din Delta. Nu este o balta care se adreseaza neaparat craparilor in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba pescarilor indragostiti de pescuitul la pluta (varga/match etc).
Media capturilor la pescuitul de proba din luna iunie 2010 a fost crap intre 1 si 3 kg, restul soldandu-se cu rupturi ale liniilot iar la caras intre 80 si 400g.

Traseul pana la Balta Letca Noua

Soseaua Bucuresti-Alexandria pana la Ghimpati unde se face dreapta dupa Petrom. Se merge mana in prima localitate(2km), Letca Noua unde dupa vechiul CAP se face stanga(este prima ulita din sat). Dupa 100m se ajunge la cimitir, se ocoleste prin stanga 250m si se ajunge la cabana pasnicilor.

Nu exista regulement pentru

Balta Letca Noua

Taxe 2024 Balta Letca Noua

Dotari - Balta Letca Noua

Poze Balta Letca Noua

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta Letca Noua

    Nu exista capturi asociate

Balta Letca Noua : 0 comentarii

Nu exista comentarii