Balta Lozova Galati

Galati / Branistea
Share

Descriere - Balta Lozova Galati

Balta Lazova din Judetul Galati se afla la 20 de km de municiupiu Galati in localitatea Branistea.

Pe aceasta balta se practica pescuitul industrial iar din 2010 s-a introdus si pescuitul sportiv cu taxa . Balta este una foarte mare , de aproximativ 150 ha cu o adâncime medie de 2.5m .

Practic aceasta balta este o crescătorie de crap cu fundul mlăștinos oferindu-i crapului locul perfect pentru dezvoltare.

Balta are si exemplare de crap de peste 30 de kg iar pescuitul se practica intre orele 06:00 – 20:00

Traseul pana la Balta Lozova Galati

DN 25 Galati – Tecuci, la 20 km de municipiul Galati. Intrarea de face din DN 25 la cca. 500 m dupa loc. Branistea

  1. Este interzis ca insotitorii sa practice pescuitul exceptie facand persoanele de sex feminin si copii-12ani.
  2. Este permisa lansarea la apa a maxim 4 unelte/pescar cu max 2 carlige fiecare(undite si/sau lansete)
  3. Pescarul are obligatia de a elibera in apa exemplarele capturate care nu au o greutate mai mare de 500g
  4. Cantitatea maxima de peste ce poate fi retinuta este de 5kg/pescar.
  5. Pescuitul este permis de la rasarit la apus
  6. Pescuitul se face de pe mal folosindu-se momeli naturale si artificiale. Nadirea se face de pe mal. Este interzisa plantarea sau nadirea din barcute teleghidate. Este interzis pescuitul prin metode ce intra sub incidenta Legii 192/2001
  7. Are regim obligatoriu intretinerea ecologica a locului de pescuit prin colectarea tuturor deseurilor si a resturilor menajere
  8. Este interzis accesul in apa
  9. Masina pe toata durata partidei de pescuit va sta in parcare
  10. Este interzisa perturbarea linistii
  11. Personalul societatii isi rezerva dreptul de a verifica capturile efectuate
  12. Bonul nu este transmisibil
  13. O data cu primirea bonului in urma achitării taxei, pescarii vor semna pentru însușirea regulamentului
  14. Nerespectarea acestui regulament atrage dupa sine părăsirea imediata a baltii cu eliberarea in prealabil a pestelui capturat


Specii de Pești

Taxe 2024 Balta Lozova Galati

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
  • 12h 120 RON

Dotari - Balta Lozova Galati

Poze Balta Lozova Galati

Capturi Balta Lozova Galati

    Nu exista capturi asociate

Balta Lozova Galati : 3 comentarii

  • eu nu am pescuit niciodata pe aceasta locatie pentru ca de mai multe ori am intrat pe balta fiind aproape de sosea, de fiecare data am gasit pescari bodoganind ca au fost pacaliti.in liceu cand vedeam un film prost la cinema, le spuneam colegilor ca am vazut un film bun si ca se perita sa chiulim cu totii sa il vizionam . bineanteles ca eu nu mai intram in sala, ca sa nu ii vad cum plangeau dupa bani.a doua zi intram in clasa cu atentie.

  • apropo, drumul de acces este groaznic , nu s-a investit nici un leut in amenajarea baltii, poti foarte usor sa-ti rupi masina in craterele din asa-zisul drum. ca sa nu mai zic, in cazul in care ai ghinionul sa vina ploaia, acolo ai ramas, probabil pana vine tractorul din sat, mai dai ceva bani, de frica sa nu ajungi cu masina printre pesti. fac apel la pescarii de crap de pe raza jud. galati care au vizitat acesta balta sa posteze impresiile lor pe acest forum, sa afle toata lumea ce bataie de joc este aici si cata lipsa de respect ne arata acest nemernic ce detine balta. pacat de balta, ca este frumoasa, ce-i drept, dar degeaba daca nu prinzi peste.

  • balta lozova este o mare pacaleala. nu ca n-ar avea peste, ci pentru ca patronul acestei balti este un mare escroc, deoarece hraneste pestele non - stop, de la prima ora a diminetii, dupa care pe la ora 8, trec paznicii cu sacii de srot incarcati in caruta, ii lasa 2-3 ore la muiat, dupa care iar hranesc pestii- nu am mai vazut asa ceva la alte balti( sa le dea mancare in ciuda faptului ca pescarii se uita si nu le vine-a crede). dupa parerea mea, noi, cei care dam 100 ron/partida de pescuit suntem niste fraieri, care ii facem fundul mare acestui nesimtit care se incadreaza perfect in tipologia patronului roman: sa se imbogateasca repede, dand cat mai multe tepe, celor care sunt destul de increzatori ca la asa o taxa au o sansa sa prinda ceva crap, ca doar la asta speram cu totii, nu-i asa?