Balta lui Scorobete

Cluj / CLUJ NAPOCA
Share

Descriere - Balta lui Scorobete



Balta este deschisa pentru pescuit de zi,iar pe masura ce se va mai amenaja locul ,se va lua in considerare si pescuitul pe timp de noapte.Se poate cumpara paine,racoritoare ,bere,cafea dela cabana situata langa lac si se poate face foc pentru mancare.

Nu exista limita de bete ,carlige sau momeli.Sistemul de pescuit este de C/R CU EXCEPTIA PESTILOR SUB 1 KG CARE SE PASTREAZA.Pestii mari se pot platii cu 14RON/KG.

Traseul pana la Balta lui Scorobete

La iesirea spre Zalau,in comuna Baciu se face la dreapta inainte de benzinaria Petrom si se merge inca 17 km prin comunele: Valea Seaca, Popesti,Corus, Saliste Noua, Saliste Veche. In ultimul sat ,de unde se termina asfaltul se mai face cam 500m pe drum de tara si dela ultima casa din sat inca 50m de drum rau dupa care urmeaza pajiste 300m si se ajunge la o cumpana unde se poate parca.Lacul este la 50 metri in locul unde se vede si cabana.

Nu exista regulement pentru

Balta lui Scorobete

Taxe 2024 Balta lui Scorobete

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
  • 12h 40 RON

Dotari - Balta lui Scorobete

    Nu exista informatii despre dotarile balti

Poze Balta lui Scorobete

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta lui Scorobete

    Nu exista capturi asociate

Balta lui Scorobete : 1 comentarii

  • buna ziua. ca o noutate pe balta lui scorobete, se pot face si partide de noapte pentru grupuri de minim 3 pescari, cu posibilitate de retinere contra cost a exemplarelor de toate marimile.
    din experienta, exista crapi si somni peste 10 kg. pentru detalii, 0741 434 773, dom' maiuga.