Balta Pescaria Szegedi

Satu Mare / Satu Mare
Share

Descriere - Balta Pescaria Szegedi

https://www.facebook.com/pescaria.szegedi
Este un lac de pescuit situat in comuna Halmeu,satul Dabolt, judetul Satu Mare,la 30 de km de oras.

Pescaria este deschisa tot anul.Am populat la inceputul lui august cu o tona de crap intre 1.5-3.5 kg si repopulam periodic in functie de cantitatea de peste capturat.Sunt multi pesti peste 20 de kg,adancimea apei este intre 3m-4.5m. Acum 2 saptamani s-a prins un amur de 20.8 kg,iar norocosul a fost premiat cu 2 partide gratuite de pescuit.
= REGULAMENT =
1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament.
2. Prin achitarea taxei de zi si ocuparea locului de pescuit se considera ca ESTE DE ACORD cu prevederile prezentului regulament!
3. La PESCARIA SZEGEDI se practica pescuitul sportiv de pe mal, in sistem "prinde si elibereaza" si cu retinere de peste .
4. Pescuitul este permis numai pe Lacul nr. 1, pe Lacul nr. 2 pescuitul si orice alta activitate este STRICT INTERZIS!

4. O partida de pescuit are 12 ore si se va desfasura pe timp de zi, intre 06.00-18.00 iar pe timp de noapte intre 18.00-06.00.
5. Se poate pescui cu maxim 2 lansete, monturile fiind facute in asa fel incat sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. Montura trebuie sa aiba UN SINGUR carlig, este interzis pescuitul cu monturi cu mai multe carlige ("bomba").
6. Taxa de pescuit este de 30 ron/12 ore in sistem "prinde si elibereaza" pe tot parcursul saptamanii (luni-duminica).
7. Taxa de pescuit in cazul retinerii de peste este de 50 ron/12 ore si este inclus 5kg de peste din speciile Crap si Amur (maxim 2 buc) si 3 kg din alte specii (caras,platica,etc.).
8. Capturile la speciile: Crap, Amur sub 1 kg si peste 5 kg se elibereaza dupa capturare si cantarire.
9. Stiuca, salaul, indiferent de greutate sau dimensiune, se va preda paznicului fara a se retine nici un moment in sac de pastrare sau juvelnic. Somnul se poate pastra in limita a 5 kg, exemplarele mai mari se predau paznicilor.
10. Pescarul care captureaza un crap sau amur mai mare de 10 kg va fi recompensat cu o partida gratuita de pescuit, cu conditia ca pestele sa fie cantarit si eliberat in prezenta unui paznic sau reprezentant al administratiei
11. NU se pot folosi ambarcatiuni pentru momit (transport nada) tip navomodel.
12. Toti pescarii sunt obligati sa-si parcheze masinile in locurile indicate. Este interzis accesul in incinta lacului cu autoturisme, ATV-uri sau scutere.
13. Este interzis pescuitul din barca.
14. Este interzis scaldatul.
15. Este interzisa poluarea sonora (muzica tare, tipete, zbierete, etc). In caz contrar persoanele recalcitrante vor fi evacuate de pe balta, pentru protejarea celorlalti.
16. In cursul zilei de pescuit se vor efectua controale de catre paznici, vizand cantitatea de peste retinuta. Persoanele gasite in neregula (care incearca sa ascunda pestele prins in diferite locuri: portbagaj, alte juvelnice, cutii, etc.) vor fi evacuate si li se va interzice accesul ulterior in incinta PESCARIEI SZEGEDI.
17. Este strict INTERZIS sa puna pestele in acelasi juvelnic ecologic (sac pt crap) doi sau multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar catre alti pescari!
18. Pe acest lac, cel care va fi prins ca sustrage (ASCUNDE) peste, altul decat cel care poate fi retinut conform taxei achitate, se face vinovat de FURT, fapta penala pedepsita de art 208-209 Cod Penal. Vinovatii vor fi reclamati organelor competente (POLITIE, JANDARMERIE).
19. Pescarul este obligat sa anunte daca doreste sa paraseasca bazinul piscicol (indiferent de ora si de problema aparuta).

20. Pescarii au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii metalice de orice tip, etc) prin colectarea tuturor deseurilor si resturilor menajere.
21. Locul de pescuit se poate rezerva telefonic.
22. Proprietarul isi rezerva dreptul de a selecta clientii.
VA DORIM FIR INTINS!

Traseul pana la Balta Pescaria Szegedi

Satu Mare-Botiz-Ciuperceni-Turulung-Draguseni-Halmeu-Dabolt

Nu exista regulement pentru

Balta Pescaria Szegedi

Taxe 2024 Balta Pescaria Szegedi

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
    Nu exista informatii despre taxe si tarife

Dotari - Balta Pescaria Szegedi

Poze Balta Pescaria Szegedi

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta Pescaria Szegedi

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta pescaria szegedi

Balta Pescaria Szegedi : 0 comentarii

Nu exista comentarii