Balta Pescuit LFG Poenari

Giurgiu / Poenari
Share

Descriere - Balta Pescuit LFG Poenari

Balta Pescuit LFG Poenari

Program 8.00 - 16.00

Conditii de retinere aferente taxei :

  1. In taxa de pescuit  este inclusa retinerea unui total de 5 kg de peste din speciile crap/cteno si a 5 kg de caras.
  2. Capturile de crap sau cteno trebuie sa se incadreze intre 1 si 3 kg per bucata.



Traseul pana la Balta Pescuit LFG Poenari

Dinspre Bucuresti – la Km 23 se traverseaza autostrada si se intra in Bolintin Deal – Sat Poenari

Dinspre Pitesti – la Km 30 se face dreapta la ”Casa Soleil” – Bolintin Vale – Sat Poenari

Reguli generale Balta Pescuit LFG Poenari

1. Prezentul regulament trebuie citit in totalitate ,iar achitarea taxei de pescuit reprezinta acordul dumneavoastra ca ati luat la cunostinta si va conformati regulamentului complexului piscicol LFG Poenari.

2. Durata unei partide de pescuit este de 12 ore. Interval orar : 06:00 – 18:00. Pescuitul pe timp de noapte este acceptat numai cu recomandare si cu o discutie telefonica prealabila cu administratorul baltii, pentru un grup de minim 10 persoane.

3. Accesul pe balta se face cu masinile personale, pana la standul de pescuit. Dupa descarcarea echipamentului, masinile vor fi parcate in locul special amenajat unde vor stationa pe toata durata partidei de pescuit. Conducatorii auto isi asuma intreaga responsabilitate pentru autovehiculele si bunurile din autovehicule introduse in incinta complexului piscicol.

4. Pescuitul se face doar din standurile special amenajate. Pe parcursul partidei de pescuit standurile nu se pot schimba.

5. Pescarul poate fi insotit de sotie si un copil care nu vor plati taxa de agrement.

Pentru ceilalti insotitori se va plati o taxa de agrement in cuantum de 50 RON/zi TVA inclus. Pescarul nu poate avea mai mult de un insotitor adult cu plata.

Copii cu varsta de pana la 7 ani au gratuitate . Insotitorii pescarului nu au voie sa participe la activitatea de pescuit. Pescarul poate primi vizitatori doar anuntand in prealabil reprezentantul complexului. In cazul partidei de pescuit pe timp de noapte, nu se accepta primirea vizitatorilor.

6. Este strict interzis pescuitul la “bomba”, “arici”, parasuta, etc. Se va pescui exclusiv cu monturi cu un singur carlig si plumb pierdut (montura care sa permita eliberarea plumbului in caz de rupere a firului principal). Se poate pescui cu maxim 4 scule de pescuit (lansete sau undite). Nu se arunca lanseta pe diagonala afectand standurile vecine.

7. Fiecare pescar trebuie sa fie dotat cu juvelnic propriu in care isi va tine doar pestele lui, minciog, saltea de primire si spray dezinfectant. Este interzisa pastrarea pestelui la comun de catre mai multi pescari, precum si cedarea pestelui catre alti pescari. De asemenea, pescarului i se poate solicita cantarirea pestelui in orice moment din timpul partidei de pescuit.

8. Se vor retine doar capturi din specia de crap/cteno si caras ,in limita maxima de 5 kg din specia crap/cteno si 5 kg din specia caras

Capturile din specia crap/cteno care se retin trebuie sa se incadreze intre 1 si 3 kg/buc

9. In situatia in care se va atinge cantitatea maxima de peste admisa la retinere, pescarul poate continua partida de pescuit in regim “prinde si elibereaza “, iar din acest moment orice captura va fi eliberata direct in lac fara a fi tinut in juvelnic.Se va retine in juvelnic doar cantitatea maxima de peste admisa pentru care s-a achitat taxa.

10. Pescarul ce va fi gasit cu o cantitate de peste mai mare decat cea admisa pentru retinere sau cu alte specii de peste decat cele acceptate pentru retinere (crap/cteno si caras) va achita o taxa suplimentara de 50 RON/kg (TVA inclus) indiferent de specia pestelui retinut si i se va intrerupe partida de pescuit eliberand proprietatea Baltilor LFG.

11. Capturile accidentale din alte specii cat si capturile de crap/cteno care nu se incadreaza intre 1-3 kg/buc se vor elibera imediat in apa in stare vie si fara a fi ranite. Aceste capturi se elibereaza in maxim 1 minut de la scoaterea din apa.

12. Orice captura mai mare de 3kg va fi anuntata reprezentantului baltii. Neanuntarea va fi considerata o incalcare a prezentului regulament si va atrage dupa sine sanctionarea pescarului.

13. Pescarii pot face gratar in locurile amenajate sau in gratare personale cu picioare la o inaltime de minim 50 cm de sol. Este interzis focul direct pe sol.

14. Scaldatul este strict interzis! Pescuitul se practica dupa mal. Este interzisa intrarea in apa sub orice motiv. Accesul copiilor cu varsta de pana la 14 ani se va face doar cu insotitor, iar pe standul de pescuit vor purta obligatoriu vesta de salvare.

15. Atenție la stâlpii si conductorii de curent; pericol de electrocutare. Este interzis accesul si interventiile de orice fel la instalatiile electrice (prize, intrerupatoare,etc) din incinta complexului.

16. Inainte de plecare, pescarul trebuie sa anunte personalul complexului pentru a putea cantari pestele din juvelnic. Este interzisa aducerea autoturismului la stand si incarcarea bagajelor fara a anunta in prealabil personalul complexului. In orice situatie, pescarul va fi de acord sa fie verificat atat in bagaje cat si in autoturismul personal.

17. Pescarii au obligatia ca atat in timpul partidei de pescuit cat mai ales dupa incheierea acesteia, sa pastreze si sa lase locul curat,fara chistoace de tigari, coji de seminte, resturi menajere sau alte obiecte. Toate deseurile trebuie adunate si depozitate in containerele puse la dispozitie pe balta.

18. Este interzisa ascultarea muzicii pe balta, indiferent de gen, daca acest lucru deranjeaza vecinii de pescuit. Se va pastra un comportament civilizat. Administratorul isi rezerva dreptul de a selecta clientii.

19. Este obligatoriu ca în tot timpul cât vă aflați pe această proprietate să respectați regulile sociale și normele de conduită morală și este strict interzis ca prin acțiunile dumneavoastră să puneți în pericol viața sau integritatea corporală atât a dumneavoastră cât și a celor din jurul dumneavoastră.

20. Regulamentul se substituie unui act normativ de protectie a muncii. Pescarii si insotitorii acestora isi asuma intreaga raspundere in cazul in care, pe durata sederii pe teritoriul complexului piscicol, sunt implicati intr-un accident/incident de orice natura. Administratia este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incident, urmari generate de consumul de alcool, neglijenta sau neatentia pescarilor si insotitorilor acestora, enumerarile acestora fiind doar exemplificative si nu limitative conform normelor legale in vigoare.

21.Persoana care va fi gasita ca incalca regulamentul complexului, va fi evacuata imediat din complex, fara a i se restitui taxa achitata si i se va elibera/retine pestele prins pana in acel moment.

22. Orice furt sau tentativa de furt va fi raportata organelor de politie, constituind infractiune pedepsita de lege cu inchisoare de la 1 la 5 ani, conform art.227 din Codul Penal.Cel care va fi prins ca sustrage (ascunde) peste sau bunuri care nu ii apartin, se va face vinovat de furt, fapta penala pedepsita conform art.208 Codul Penal.

23. Complexul LFG Poenari este dotat cu camere de supraveghere iar imaginile se arhiveaza putand fi accesate ulterior de administratie. Incalcarea oricarei norme prevazute in regulament confera dreptul administratiei baltii de a nu mai permite accesul pe balta si drept de pescuit autorului.

24. Pestele ranit sau mort din vina pescarului ,care trebuia eiberat, se plateste cu o suprataxa de 50 RON/kg cu TVA inclus ,indiferent de specie.

25. Nu se admite achitarea partiala a taxei de pescuit in functie de timpul de pescuit sau orice alt motiv.

26. Va rugam sa solicitati si sa pastrati bonul fiscal conform reglementarilor in vigoare, pana la parasirea complexului piscicol LFG Poenari. Bonul nu este transmisibil.






























Taxe 2024 Balta Pescuit LFG Poenari

Poze Balta Pescuit LFG Poenari

Capturi Balta Pescuit LFG Poenari

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta pescuit lfg poenari

Balta Pescuit LFG Poenari : 0 comentarii

Nu exista comentarii