balta Suica

Olt / Scornicesti
Share

Descriere - balta Suica

Lacul Șuica este o balta cu potențial dedicata pasionaților de pescuit si relaxare. Are o suprafața de 270.000 mp si o adâncime maxima de 6m

Balta Șuica oferă condiții ideale pentru pescari.

Facilitați asigurate gratuit pescarilor si însoțitorilor:

- toalete si dușuri cu apa calda

- 4 bucătarii dotate cu frigider , aragaz , chiuveta

- piscina in perioada 1 iulie -1 septembrie

- grătare

- paza pe timpul noptii

- loc pentru depozitarea gunoiului la iesirea de pe lac

Lemnele de gratar sau carbunii sunt contra cost .

Pentru STANDURILE CARE INCLUD CABANA , RULOTA , etc. se pot face rezervări

Traseul pana la balta Suica

Pitești către Slatina , 50km se face dreapta si după cca 3km se face iar dreapta după blocuri exista indicator.

Urmezi drumul si te duce direct la balta.

Condiții de reținere Lacul Șuica

  1. Reținere caras fără LIMITA DE CANTITATE
  2. Crapul ce se poate retine se plătește , vezi taxele de reținere


Regulamentul general

1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit, pescarul va consulta prezentul regulament, va semna in registrul lacului pt luarea la cunoștință şi va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit numai in cazul in care ESTE DE ACORD cu aceste reguli !!!

 2. Pe toata durata partidei de pescuit, personalul lacului are dreptul sa controleze şi să cântărească peștele capturat !!!

3. Pescarul care va fi găsit ca NU RESPECTA unul din punctele de mai jos, va fi obligat sa părăsească imediat lacul fara sa primească taxa achitata inapoi, dupa ce i se va elibera in apa pestele prins pana in acel moment !!!

 4. Sunt acceptate toate tipurile de momeli .

 5. Autoturismele se parcheaza obligatoriu in spatiul amenajat la intrarea pe lac.

6. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule ( lansete sau undite ) , dotate obligatoriu cu plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) !!!

7. Este strict interzis pescuitul la “BOMBA ”, etc, etc !!!

 8. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 4 KG pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa !!! Capturile de CRAP care DEPASESC 4 KG si mai mici de 1KG vor fi eliberate in apa , in stare vie şi fără a fi rănite, imediat ce au fost prinse!!!

 9. Pescarul VA LANSA OBLIGATORIU numai pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului (stinga , dreapta),In cazul in care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), pescarul este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou !!!

10. Pescarul este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit

11. Capturile accidentale de PUIET (CRAP MAI MIC DE 1 KG) nu pot fi retinute indiferent de greutatea pe care o au si se vor elibera in apa in stare vie si fara a fi ranite, imediat ce au fost capturate !!!

12.Pescarul care pescuieste cu RETINERE de crap trebuie sa fie dotat obligatoriu cu sac de pastrare sau cu juvelnic din plasa de ata !!!

13. SE POATE RETINE IN JUVELNIC SAU SAC NUMAI PESTELE CARE VA FI CUMPARAT . .

 14. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele retinut si pastrat in juvelnic sau in sacul de pastrare cu altul prins ulterior !!!

15. . Fiecare pescar trebuie sa fie dotat obligatoriu cu MINCIOG DE CRAP CU DESCHIDERE MARE SI PLASA CU OCHIURI MICI, SALTEA DE PRIMIRE (dimensiuni minime admise = 60cm x 100cm) + SPRAY DEZINFECTANT !!! Pescarul care nu are saltea de primire si spray dezinfectant o poate inchiria.

16 . Însoțitorul sau însoțitorii pescarului, nu are sau nu au voie sa se atinga de sculele pescarului, in afara de minciog. Pescarul poate sa faca poze cu orice captura doreste, dar cu conditia ca IN MOMENTUL FOTOGRAFIERII, captura sa se afle deasupra saltelei de primire (exista riscul de a scapa pestele din mana )!!! Pozele peștilor se fac imediat ce au fost capturați !!! DIN MOMENTUL când au fost scosi din apa PESTII nu se vor retine sub nici o forma mai mult de maxim 2-3 MINUTE pentru fotografiere !!!

 17. Pe acest lac sunt interzise manelele, injuriile, chefurile , etc, care pot deranja ceilalti pescari de pe lac, insa pescarul poate sa faca un grătar, sa bea o bere , dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze ceilalți pescari.

 18.!!! ATENTIE !!! Este STRICT INTERZIS focul deschis direct pe sol (se vor folosi grătare cu picioare de minim 50 cm) !!!

 19. ATENTIE !!! Pe acest lac SCALDATUL este STRICT INTERZIS !!!

 20. ATENTIE !!! Pescarul are obligatia ca la sfarsitul partidei de pescuit sa lase locul curat ( fara chistoace de tigari, coji de seminte, etc ), in caz contrar pescarul in cauza nu va mai avea acces pe lac !

TAXA INSOTITOR 06:00-18.00 (aceasta taxa nu va fi platita de cei care inchiriaza stand cu loc de campare in limita locurilor de cazare din standul inchiriat)

PESCARUL este obligat sa anunte administratia lacului daca doreste sa paraseasca lacul mai devreme de orele 18.00 si se va supune controlului autoturismului si al bagajului pe care-l are, din partea administratiei!!!

VIZITATORII vor lasa autoturismele la intrarea pe lac !!! (Prin vizitator se intelege o persoana care va ramane pe lac maxim 60 de minute )

Specii de Pești

Taxe 2024 balta Suica

Poze balta Suica

Capturi balta Suica

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta suica

balta Suica : 0 comentarii

Nu exista comentarii