Balta valea ciresului

Teleorman / botoroaga
Share

Descriere - Balta valea ciresului

balta este situata chiar langa satul valea ciresului drumul fiind foarte accesibil.suprafata este de aproximativ 11 ha,avand a adancime medie de 1.20 metri.suprafata baltii este foarte curata,in sensul ca nu exista stuf sau alte specii de vegetatie subacvatica.taxa este de 40 lei pentru 12 ore,pescuitul fiind permis cu 5 undite/lansete,iar cantitatea de peste ce poate fi retinuta este de 5-6 kg.

Traseul pana la Balta valea ciresului

soseaua bucuresti-alexandria(DN 6),pana in localitatea draganesti-vlasca(60 KM),apoi dreapta spre orasul videle.se continua drumul inca 6 km pana in botoroaga iar la iesirea din localitate se vireaza la dreapta si se continua deplasarea inca 1 km pana la intrarea in valea ciresului.balta este imediat pe partea dreapta.drumul este asfaltat pana in valea ciresului,iar apoi se poate intra cu masina in jurul baltii.

Nu exista regulement pentru

Balta valea ciresului

Taxe 2024 Balta valea ciresului

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
  • 12h 40 RON

Dotari - Balta valea ciresului

Poze Balta valea ciresului

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta valea ciresului

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta valea ciresului

Balta valea ciresului : 1 comentarii

  • am descoperit din intamplare, la recomandarea unui localnic aceasta balta,nu mai experimentasem baltile din judetul teleorman. sincer va scriu ca am ramas impresionat de linistea si privelistea pe care le-am descoperit pe aceasta balta. dragut amenajata (umbrele, toalete, iluminat), ramane totusi una din putinele balti care mai pastreaza un iz de salbaticie. pretul foarte accesibil, m-a facut sa cred ca voi pescui cativa carasi si atat. surpriza insa, in primele doua ore am 'agatat' doi crapi sanatosi unul 3 si altul de peste 4 kg. am avut pracerea sa il cunosc si pe 'patron' - un om plin de bun simt si foarte comunicativ.
    ma voi intoarce cu siguranta acolo cat de curand, am ramas placut surprins ca inca mai exista balti care nu au fost inca exploatate la maxim.

    p.s. - am plecat de pe balta cu bateriile incarcate la maxim, cu cativa carasei cat palma si cu 4 bucati de toata frumusetea:), asta in doar cateva ore.