Icre de peste

Detalii

Porti 8
Timp 120

Descriere icre de peste

Se pune apa la fiert apa cu sare si cand da in clocot se adauga gris -ul , atata cat sa obtinem un amestec mai tare cand va raci (sa stea pe lingura sa nu curga). Icrele se pun intr-un vas impreuna cu o lingurita de sare si cu mixerul se freaca la viteza mare turnand cate un pic de ulei pana obtinem o maioneza groasa. Dupa aceasta faza turnam treptat zeama de lamaie si adaugam si ceapa razuita pe razatoare fina si treptat adaugam si grisul racit . Se mai adauga sare dupa gustul fiecaruia si cu zeama de lamaie . Se tine la rece cateva ore sa se intareasca bine
Mentiuni: Se serveste cu paine prajita.

Ingrediente reteta

  • icre peste 200 grame
  • ulei 400 mililitri
  • apa 200 mililitri
  • ceapa 1 bucati
  • gris 200 grame

icre de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii