Bors cu perisoare

Detalii

Porti 4
Timp 40

Descriere bors cu perisoare

Cureti si 2 morcovi, 2 cepe, 1 radacina de patrunjel, 2 ardei grasi. Le tai cuburi foarte marunt si le pui sa fiarba in apa rece cu sare. Dupa ce au fiert legumele pui pestele si lasi sa fiarba si la 10 minute adaugi borsul. Pui faina in amestecul pentru perisoare pana ce carnea tocata are un aspect legat astfel incat sa poti forma perisoarele. Iei cu lingurita din amestec, formezi perisoarele intre palme si le pui deoparte. Dai focul mic, pui perisoarele usor (una cate una) si lasi sa fiarba. Ele se vor ridica atunci cand sunt fierte. Tragi oala deoparte, o lasi sa se raceasca si o dregi cu smantana. Nu uita de leustean si ardei iute!

Ingrediente reteta

  • crap 2000 grame
  • bors 1000 mililitri

bors cu perisoare : 0 comentarii

Nu exista comentarii