Bors de crap

Detalii

Porti 4
Timp 25

Descriere bors de crap

Zarzavatul si ceapa se curata , dupa care se taie marunt si se pun la fiert in apa rece cu sare.

Rosiile se dau prin razatoare cat mai marunt.

Orezul bine spalat se adauga cand clocoteste,

Se curata pestele, se scoate osul de la cap cel amar amar se taie bucati si se pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul s-au inmuiat.

Cand continutul este aproape gata, se adauga borsul care in prealabil este fiert impreuna cu leusteanul.

Se poate folosi zeama de varza in loc de bors

Ingrediente reteta

  • crap 1000 grame
  • apa 2000 mililitri
  • ceapa 1 bucati
  • morcov 1 bucati
  • patrunjel 1 bucati
  • pastarnac 1 bucati
  • rosii 4 bucati

bors de crap : 0 comentarii

Nu exista comentarii