Bors de peste

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere bors de peste

Ingrediente:
1 kg. crap, 2,5 l apa, 1 litru bors, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. pastirnac, 3 buc. rosii, 2 linguri orez, 1 legatura leustean, sare
Prima data se curata zarzavatul si ceapa, acestea se taie marunt si se pune la fiert cu sare. Rosiile se zdrobesc. Cind apa clocoteste, se adauga orezul.
Se curata pestele se spala repede in putina apa, se taie bucati si se pune la fiert dupa ce zarzavatul si orezul sa fiert.
Se fierbe borsul separat.
Cind este aproape gata, se adauga borsul si leusteanul. Se poate opta pentru zeama de varza in locul borsului.

Ingrediente reteta

  • 1 crap 1 bucati

bors de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii