Ceapa umpluta cu ton si cascaval

Detalii

Porti 2
Timp 45

Descriere ceapa umpluta cu ton si cascaval

Curatati ceapa de foaia externa si o fierbeti in apa cu sare circa 10 -15 minute, nu prea mult, asa incat sa fie inca crocanta. Cand este gata, scoateti-o din apa si lasati-o sa se raceasca. Cand este destul de rece, taiati-o in lungime in doua si scoateti incet miezul, lasand doar 2-3 straturi.
Fierbeti cartoful si-l striviti bine sa devina un piure, lasati-l sa se raceasca.
Intr-un castron puneti, cartoful fiert strivit, tonul maruntit, cascavalul ras, jumatate din miezul cepei tocat marunt, caperele tocate, oreganul, sarea. Amestecati bine si umpleti cepele cu aceasta compozitie. Le puneti intr-o tava cu putina apa, deasupra presarati pesmet si turnati un fir de ulei de masline, deasupra fiecarei cepe.
Coaceti cepele in cuptorul incalzit, la o temperatura de 200 grade, circa 25-30 minute, pana cand se rumenesc bine deasupra.

Ingrediente reteta

  • ceapa mare 5 bucati
  • cartof fiert 1 bucati
  • ton conserva 100 grame
  • cascaval ras 125 grame
  • capere 1 linguri

ceapa umpluta cu ton si cascaval : 0 comentarii

Nu exista comentarii