Chiftele de peste cu maioneza

Detalii

Porti 2
Timp 45

Descriere chiftele de peste cu maioneza

Se fierbe pestele in apa cu putina sare, se lasa sa se raceasca. Cand este rece se marunteste cu furculita, se amesteca cu oul si galbenusul,ceapa calita in putin ulei, 4 linguri mazare din conserva , 1 lingura faina,felia de paine inmuiata in lapte si stoarsa, praful de usturoi, patrunjel, sare , piper. Se fac chiftele de marime potrivita (ies 10 bucati), se dau prin faina si se prajesc in ulei. Intre timp se face o salsa din maioneza , mustar, smantana si patrunjel, cu care se servesc chiftelele calde.

Ingrediente reteta

  • peste alb 500 grame
  • mazare conserva 4 linguri
  • felie paine inmuiata in lapte 1 bucati
  • faina 1 linguri
  • praf de usturoi 1 linguri
  • ceapa mica 1 bucati
  • ou 1 bucati
  • galbenus 1 bucati
  • maioneza 150 grame
  • mustar 2 linguri
  • smantana 4 linguri
  • patrunjel verde tocat 1 linguri

chiftele de peste cu maioneza : 0 comentarii

Nu exista comentarii