Choux-uri umplute cu icre

Detalii

Porti 20
Timp 50

Descriere choux-uri umplute cu icre

Pentru aluat,fierbi in clocot apa impreuna cu sarea si untul.Pui toata faina si amesteci energic pana cand aluatul se aduna sub forma unei sfere.Dupa ce ai lasat aluatul sa se raceasca putin,adaugi ouale pe rand,omogenizand.Ungi o tava cu unt si pui compozitie cat o nuca,cu ajutorul unui cornet.Coci choux-urile timp de 20 min ,la foc mijlociu.Fierbi grisul in 150 ml da apa.Mixezi icrele timp de 2-3 min,apoi incepi sa incorporezi uleiul ca la maioneza,picatura cu picatura.La sfarsit,adaugi grisul racit si zeama de lamaie.Cand gogoselele s-au racit,le tai cate un capacel si le umpli cu pasta de icre.Acoperi cu capacelul si decorezi fiecare choux cu masline si gogosari.
POFTA BUNA

Ingrediente reteta

  • pahar apa 1 bucati
  • oua 3 bucati
  • faina 125 grame
  • unt 60 grame
  • unt ptr tava 1 linguri
  • icre de crap sau stiuca 50 grame
  • ulei 150 mililitri
  • lamaie 1\\2 1 bucati
  • gris 2 linguri
  • gogosar 1 bucati
  • masline ptr decor cu gogosarul 100 grame

choux-uri umplute cu icre : 0 comentarii

Nu exista comentarii