1.se ia carnea de crap cu cat mai putine osciare posibil si in bucati cat mai mari
2.se unge o tava cu 1/2 din ulei si se aseaza carnea paturita cu ceapa si usturoiul
3.se presara sarea si piperul si se scurge in siruri uleiul ramas
4.se taie o lamaie felii si se pun ici-colo pe carne si se presara verdeturile si alte legume dupa preferinte
5.se tine la cuptor cu verificare fregventa din 15 in 15 minute pana credeti ca s-a rumenit destul
POFTA BUNA
1.se ia carnea de crap cu cat mai putine osciare posibil si in bucati cat mai mari
2.se unge o tava cu 1/2 din ulei si se aseaza carnea paturita cu ceapa si usturoiul
3.se presara sarea si piperul si se scurge in siruri uleiul ramas
4.se taie o lamaie felii si se pun ici-colo pe carne si se presara verdeturile si alte legume dupa preferinte
5.se tine la cuptor cu verificare fregventa din 15 in 15 minute pana credeti ca s-a rumenit destul
POFTA BUNA